Horoskop

Koridor pomračenja od 14. do 28. oktobra najviše će uticati na ovih 6 znakova, sledi period velikih promena

pun mesec u strelcu

Čak i oni koje ne zanima astrologija čuli su za retrogradni Merkur i njegov uticaj. Ali malo ljudi zna šta je koridor pomračenja i kakav uticaj ima na nas.

Pokušajmo da shvatimo šta će se dogoditi u periodu od 14. do 28. oktobra i kojih 6 znakova Zodijaka treba pripremiti sa posebnom pažnjom za koridor pomračenja.

Šta je koridor pomračenja?

Kratak vremenski period u kome se dešavaju i pomračenje Sunca i pomračenje Meseca naziva se „koridor pomračenja“.

Ovaj period nije najmirnije vreme. Nama se dešavaju karmički događaji, jer počinje intenzivna aktivnost severnog i južnog lunarnog čvora.

Pomračenje Sunca određuje glavni pravac koridora pomračenja; pokazuje u kojoj oblasti ćemo dobiti karmičke lekcije. Pomračenje Meseca ima snažan uticaj na emocionalnu sferu, moguće su oštre reakcije na različite događaje.

Uprkos turbulencijama koridora pomračenja, ne treba ga se plašiti: bolje je shvatiti to kao priliku za učenje novih karmičkih lekcija i duhovni rast.

Koridor pomračenja koji se približava počeće pomračenjem Sunca u Vagi i završiće se pomračenjem Meseca u Biku.

Pitanje saradnje i partnerstva biće relevantno za sve znakove Zodijaka.

Do kraja koridora pomračenja, naša potreba za stabilnošću i udobnošću će rasti, finansijska pitanja će nas zanimati češće nego inače.

Međutim, ovih 6 horoskopskih znakova će najviše osetiti transformacionu energiju koridora pomračenja:

1. Devica

Koridor pomračenja je savršena prilika da počnete da sijate!

Predstavnici horoskopskog znaka Devica već dugo rade na sebi.

Vreme je da znanje i savete koje ste dobili od Univerzuma primenite u delo. Kraj koridora pomračenja biće značajan za vas u smislu društvenih veza: nova poznanstva, veliki broj društvenih događaja.

Finansije su važna tema u vašoj karmičkoj lekciji. S jedne strane, mogu postojati impulsivne želje za trošenjem novca, s druge strane, postojaće stalni strah od nedostatka finansija.

Tokom ovog perioda, važno je shvatiti da zaslužujete priznanje u svojoj zajednici, bilo da je u pitanju posao, škola ili prijatelji.

Takođe je neophodno raditi na sebi u oblasti finansija: pronaći ravnotežu između prekomerne štedljivosti i velikih troškova.

2. Rak

Možemo satima pričati o posebnom odnosu između Raka i njihove vladajuće planete, Meseca. Rakovi posebno snažno osećaju svaku promenu u lunarnom ciklusu.

Ovaj koridor pomračenja nastoji da vam pomogne da unesete red u svoj život, posebno u oblastima kuće, porodice i bliskih odnosa.

Pomračenje Sunca u Vagi će proći kroz vašu 4. kuću, koja je odgovorna za porodicu.

Važno je da se pripremite za kraj koridora pomračenja: početak sezone Škorpije doneće vam nove mogućnosti u ljubavi.

Iskoristite početak perioda da radite na sebi i svojim iskustvima kako biste se otvorenog srca suočili sa novim mogućnostima!

3. Vaga

Vaga bi trebalo da se pripremi za mnogo ozbiljnog rada na sebi: Sunce, Mesec, Merkur i Mars biće u vašem znaku u različitim periodima koridora pomračenja.

Početak koridora pomračenja biće produktivan u društvenoj sferi: vaša energija će biti usmerena na stvaranje jakih partnerstava.

Međutim, postoji važna lekcija koju treba naučiti: morate pronaći ravnotežu između socijalizacije i vašeg unutrašnjeg sveta.

Pred kraj koridora pomračenja pojaviće se teme nesvesnih strahova, duboko ukorenjenih iskustava i vašeg emocionalnog prtljaga, jer vas pomračenje Meseca zatekne u 8. polju.

Budite spremni da odgovorite na svoje strahove.

4. Škorpija

Škorpije očekuje najmirniji početak perioda koridora pomračenja. Bićete uronjeni u svoj svet – pomračenje Sunca u vašem 12. polju, koje je odgovorno za intuiciju, imaće uticaj.

Međutim, što je bliže početku vaše sezone, vaš svet će biti manje miran. A Merkur, Mars i Sunce će se preseliti u vaš horoskopski znak.

Ako je energija Vage smirenija i usmerena na pronalaženje ravnoteže, onda je energija Škorpije aktivnija, strastvenija, a ponekad i militantnija.

Pomračenje Meseca u Biku znači kraj transformacionog ciklusa i početak novog perioda za vas.

Razmislite o tome kako se život promenio u poslednje vreme: koje ste nove navike uveli u svoj život, čega ste se oslobodili, kako se promenio vaš društveni krug. Ne zaboravite da postavite ciljeve za novi period u vašem životu.

Iskoristite svoje ogromne rezerve energije na kraju koridora pomračenja da se pripremite za novo poglavlje u životu!

5. Lav

Kao što je pomračenje Meseca poseban period za Rakove, pomračenje Sunca je jedan od najvažnijih događaja u lunarnom kalendaru za Lava.

Prisetite se svojih misli o odnosima ili porodici ranije, na primer tokom retrogradne Venere. Sada je vreme da uporedite svoje misli i počnete da pravite planove za budućnost.

Sunce u Vagi otvoriće vam mogućnosti za nova plodna poznanstva, a kvadrat Sunca i Plutona će vam pomoći da budete odlučniji.

Karijera je još jedna oblast u kojoj vas čekaju promene: ako ste skloni da preuzmete preveliku odgovornost, onda vas čeka poklon iz Univerzuma u ​​vidu karmičke lekcije.

Ovaj koridor pomračenja pokazaće vam da je važno voditi računa o sebi, dati sebi priliku da se odmorite, provodite vreme sa voljenima, jer su oni vaše mesto moći.

Koridor pomračenja je vreme kada treba da promenite svoj pristup poslu. Lako možete da zablistate na radnom mestu i postignete visoke rezultate bez preteranog rada.

6. Blizanci

Početak koridora pomračenja biće kreativno produktivan za vas. Konjunkcije Sunca i Merkura (vaše vladajuće planete) i Meseca i Merkura će vam omogućiti da maksimalno oslobodite svoj kreativni potencijal.

Čak i ako ranije niste bili zainteresovani za poeziju, primetićete sklonost da nesvesno rimujete reči tokom ovog perioda.

Prisustvo Merkura u Vagi pružiće vam diplomatiju u izražavanju, a u vašim mislima vladaće ravnoteža između emocija i racionalnosti.

Do kraja koridora pomračenja, Merkur će preći u horoskopski znak Škorpije: promena raspoloženja neće dugo trajati.

Ako će u periodu Merkura u Vagi do izražaja doći vaše analitičke sposobnosti, onda tokom Merkura u Škorpiji možete osetiti neprijatnost: snažne emocije će vas preovladati.

Koristite energiju Škorpije u svoju korist. Budite aktivni, zauzmite vodeću poziciju!

Period koridora pomračenja je idealno vreme da iskažete svoju kreativnost, posebno ako pevate ili pišete poeziju.

Komunikacija je još jedna važna oblast za vas. Preći ćete sa diplomatske Vage na strastvenu Škorpiju.

Energiju ovih znakova zodijaka vredi koristiti za dobro! Ne zaboravite da je ovaj period vezan za karmičke lekcije i duhovni rast.

Ljubavni horoskop za oktobar 2023: Rak srlja u greške, Ribe upoznaju novu osobu

Izvor: Atma.hr

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
149 Shares
149 Shares
Share via
Copy link