Magazin

Konstrakta na Evroviziju krenula u fići, nastupaće u borosanama

konstrakta-fica
Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Umetnica Ana Đurić Konstrakta danas je iz Beograda ispraćena u Torino, gde će pesmom „In corpore sano“ predstavljati našu zemlju na ovogodišnjoj Evroviziji, koja će biti održana od 10. do 14. maja.

Konstraktu su ispratile brojne medijske ekipe, a zanimljivo je da je umetnica do beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ otišla simbolično, u legendarnom „fići“.

Na šoferšajbni čuvenog automobila, simbola nekadašnje Jugoslavije, stajao je beli peškir na kojem piše „In Corpore Sano – Konstrakta“, koji će joj, nadamo se, doneti sreću na predstojećem takmičenju.

Ana Đurić Konstrakta se pred medijskim ekipama pojavila u galeriji RTS-a, a za putovanje je, na oduševljenje mnogih, odabrala prepoznatljiv beli mantil i medicinsku uniformu, što je bio i njen kostim na nacionalnom takmičenju za predstavnika na Evroviziji.

Konstrakta je otkrila da je smršala četiri kilograma zbog priprema, kao i da je nabavila dva para čuvenih borosana u kojima će nastupiti, a koje su joj stigle iz Hrvatske, budući da se tamo proizvode. Takođe, otkrila je da je peškire sama dizajnirala sa svojom ekipom, kao i da se nada da joj sporne uskršnje fotografije neće narušiti plasman.

– Tužno je što sami sebe ukopavamo – izjavila je Konstrakta na tu temu.

Podsetimo da će se Srbija na ovogodišnjoj, 66. Evroviziji, predstaviti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Izvor: MONDO

Napadi na Konstraktu govore o mentalnom zdravlju naše nacije

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

582 Shares
582 Shares
Share via
Copy link