Magazin

Konstrakta iznela stav o EU i prodrmala kavez frustriranim tviterašima (VIDEO)

konstrakta-eu

Ana Đurić Konstrakta gostovala je u emisiji hrvatskog voditelja Aleksandra Stankovića „Nedjeljom u 2“ – te je iznela svoj stav o članstvu Srbije u EU.

Na pitanje da li bi bilo dobro da Srbija što pre uđe u Evropsku Uniju, Konstrakta je istakla da se posle ovoliko godina čekanja na članstvo Srbije umorili od te ideje.

„Nekako mi se to mnogo oteglo, stalno nam tu stoje neki uslovi, ‘nije ti dobra suknja devojčice, vrati se, ajde popravi ovo’… mi radimo a to stalno nekako beži! Ja više o tome ne razmišljam! Cenim ideju, ali umorila sam se“, rekla je ona.

Konstrakta je nedavno kao predstavnica Srbije osvojila peto mesto na Evrosongu, koje je održano u Italiji.

Zbog svog stava o EU, naišla je na oštre kritike korisnika društvenih mreža.

„Naravno da nije desnica ili putinofil. Konstrakta, samo nema ideju o čemu govori. Opet, biti toliko politički nepismen, to je svakako jezivo i nije zdravo. Opšte mesto najprimitivnijeg biračkog tela, a umetnica mora biti zdrava“, glasi jedan od komentara koji je postao viralan.

Konstrakta je pre Evrovizije bila u centru skandala zbog fotografije sa stolicama za koje su neki pomislili da prikazuju slovo „Z“ – navodnu podršku Putinovoj invaziji na Ukrajinu.

„Stolovi su samo stolovi, ne odražavaju moje stavove“, rekla je Konstrakta ranije.

Snimak koji je zapalio mreže, osnovci uz Konstraktu u glas pevaju čuveni hit (VIDEO)

Izvor: Nova.rs.

oznake

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link