selidbe-novi-sad
Novi Sad Magazin

Potpuno drugačiji konkurs za posao u američkoj kompaniji u Novom Sadu

Shyft Moving organizuje novi OPEN DAY, priliku da zaposlimo najbolje među Vama. Pošto trażimo nove ljude, za novu kancelariju, ovaj put se prigodno vidimo u Novom Sadu. Ukoliko ste umorni od staromodnih razgovora za posao, gde trema ne dopušta da iskažete najreprezentativniju verziju sebe samih, dobrodošli! Vidimo se u četvrtak, 19. septembra od 18h u Caffe Kafemat-u!

Šta je Shyft Moving?

Shyft Moving je tehnološki lider u globalnoj industriji selidbi, startup kompanija koja usko sarađuje sa najvećim relokacijskim i transportnim svetskim gigantima. Naša primarna misija je sledeća – prużamo najkvalitetnije i najefikasnije usluge u ključnim żivotnim trenucima svojih klijenata – selidbama.

Ono što nas razlikuje od konkurencije jeste potentna simbioza najnaprednije tehnologije i energije talentovanih, mladih ljudi, kako bismo pomenute usluge podigli na novi nivo. Koji? Zaista, nebo je granica.

oglas-za-posao-novi-sad

Kako održavamo visoke standarde koje smo sebi postavili?

Ličnom nadogradnjom i eksponencijalnim širenjem uticaja, koji podrazumeva upravo Vas – nove mlade talente na kojima zasnivamo rast. Sistem vrednosti koji negujemo unutar kolektiva sličan je i našem poslovnom cilju – rad bez pritiska, rezultira selidbama bez stresa i zadovoljnim korisnicima.

Za kakvim ljudima tragamo?

Iskustvo i poslovni pedigre su poželjni, ali ne i presudni; u potrazi smo za posvećenim, vrednim i kreativnim ljudima kako bismo novu kancelariju u Novom Sadu što pre stavili u pun pogon. [Strict no schmuck policy]

Uvereni smo da ste dorasli izazovu, zato nam pošaljite svoj CV (obavezno na engleskom) na mail: jobs@shyftmoving.com.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Add Comment

Click here to post a comment