Ljubimci Magazin Novi Sad

Sudar automobila sa odbeglim konjima na Fruškoj Gori (video)

Demanti: Portal Fake news tragač je proverio poreklo video snimka koji su objavili brojni srpski mediji, među njima i Luftika. Sudar automobila i konja se nije dogodio na Fruškoj gori, već na Karpatima, u Rumuniji. Analizu činjenica pročitajte OVDE, a prvobitni tekst u nepromenjenom obliku – u nastavku.

Dva odbegla konja izazvala su veliku pometnju na putu kroz Frušku Goru, a jedan od njih se u krivini sudario sa automobilom koji je naišao iz suprotnog smera.

Srećom, automobil je pri ulasku u krivinu usporio, a životinja mu se čitavom dužinom našla na haubi.

Konj se brzo pridigao i odjurio sa mesta nesreće, a vozač, njegov saputnik i motoraš koji je snimio incident ostali su u čudu.

Video je objavljen na Fejsbuk stranici Volem Vojvodinu, a kako se navodi u opisu, sve se dogodilo navodno u blizini sela Divoš.

Video je snimio neimenovani mortorciklista, koji je konje snimao i pre nego što je došlo do bizarnog sudara.

Što se tiče aktera i povreda, sudeći po video snimku, ni životinja, ni vozač i njegov saputnik nisu povređeni, ali je na vozilu pričinjena velika materijalna šteta.

SRAMOTA: Na Fruškoj gori polomljene putokazne table, ukradeni sto i klupe

Bojana Savić

Zaštitnica šuma i živog sveta u njima. Neprijatelj bahatih, pohlepnih, moćnih. Naturam expellas furca, tamen usque recurret!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

552 Shares
552 Shares
Share via
Copy link