Srbija Vesti

Šta su komšije govorile o ženi koja je isekla i skuvala muža kod Zrenjanina

srdjan i tereza
Foto: Facebook/printscreen

Juče (10. maj) u naselju Zeleno polje u Zrenjaninu dogodio se težak zločin kada je T.P. (46) nožem usmrtila nevenčanog supruga Srđana P. (42), a zatim telo isekla motornom testerom.

Kako se saznaje, supruga je prvo uspavala muža, a potom ga nožem izbola. U nameri da prikrije zločin njegovo telo je isekla motornom testerom.

Pripadnici MUP ušli su u prostorije porodične kuće u kojoj se desio masakr, i tamo zatekli lonac na šporetu u kome se kuvaju delovi tela nastradalog.

Kako se saznaje, ubijeni muškarac je imao psihičkih problema, a česte su bile svađe u kući o čemu svedoče i izajve komšija.

Komšije kažu da su Srđan i Tereza bili povučeni, po njima, „pomalo čudni“, ali ovako nešto nisu mogli da naslute ni u najcrnjim snovima.

– Bili su malo čudni, ali ne nasilni. Nikada ne bih pomislio na ovako nešto, strašno je- ispričale su komšije za medije.

Osumnjičena i žrtva imali su zajednički profil na Fejsbuku gde su često kačili slike na kojima su zajedno. Gotovo na svakoj fotografiji su zagrljeni ili Tereza sedi Srđanu u krilu.

Ispod slika, prijatelji su im ostavljali komentare: „Kako vas je lepo videti zajedno“, „golupčići“, „prelepi ste“ i slično. Delovali su kao skladan par.

Videla sam majku sa motornom testerom, a očuha bez noge i molila je da prestane

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link