Srbija Vesti

Videla sam majku sa motornom testerom, a očuha bez noge i molila je da prestane

srdjan i tereza
Foto: Facebook/printscreen

T.P. (46) iz Zrenjanina izvršila je svirepo ubistvo supruga Srđana (42) naočigled svoje maloletne ćerke (16), koja je objasnila kako se zločin dogodio.

– Mama je bila budna, a očuh je spavao u sobi pored. Ona je otišla u sobu i nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi. Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem. Uspeo je da joj uzme nož iz ruke. Istrčala sam iz kuće. U jednom trenutku čula sam motornu testeru. Pozvala sam brata da zove policiju. Kucali smo na vrata i molili je da prestane. Na kraju nas je pustila da uđemo unutra. VIdeli smo telo. Videla sam očuha bez noge – ispričala je devojčica koja je bila svedok zločina i dodala:

– Ceo dan je ležao. Kada sam došla iz škole sedela sam sa njim normalno. Kada je ona došla sa posla oko 16 sati ja sam zaspala, oko 21 sat, kada sam se probudila ona je to uradila.

Prema njenim rečima, majka je najavljivala ubistvo, piše Kurir.

– Pre par dana su imali veću svađu. Stalno su se svađali, ona je bila ljubomorna. Jako sam bila uplašena, tresla sam se, plakala, samo sam istrčala iz kuće. Stalno su imali rasprave, nije mogla da ga trpi – ispričala je njena ćerka D.Lj.

Podsećamo, tokom noći u naselju Zeleno polje u Zrenjaninu dogodio se težak zločin kada je T.P. nožem usmrtila nevenčanog supruga Srđana P, a zatim telo isekla motornom testerom.

Kako se saznaje, supruga je prvo uspavala muža, a potom ga nožem izbola. U nameri da prikrije zločin njegovo telo je isekla motornom testerom.

Pripadnici MUP ušli su u prostorije porodične kuće u kojoj se desio masakr, i tamo zatekli lonac na šporetu u kome se kuvaju delovi tela nastradalog.

Kako se saznaje, ubijeni muškarac je imao psihičkih problema, a česte su bile svađe u kući o čemu svedoče i izajve komšija.

Pre 20 godina nasilje u porodici nije bilo „mejnstrim“, ali ova priča je zaledila Srbiju

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

337 Shares
337 Shares
Share via
Copy link