Magazin Novi Sad

Bahati Novosađanin pikavcem pogodio bebu u kolicima, teroriše komšiluk godinama

zgrada-novi-sad
Foto: Nikola Bilić

Stanari zgrade u Ulici Đorđa Nikšića Johana u novosadskom Novom naselju već nekoliko meseci „biju bitku“ sa komšijom koji sa terase baca neugašene pikavce i flaše.

Stanari ove zgrade, koju u kvartu zovu kula, više puta su opominjali dotičnog komšiju pismenim obaveštenjima na zgradi, međutim situacija ne samo da se nije poboljšala već je sve postalo još gore, piše Telegraf.

Cela situacija eskalirala je pre nekoliko dana kada je sa prozora ili balkona pao užaren pikavac od cigare direktno u dečja kolica u kojima se u tom trenutku nalazila mala beba.

Samo pukom srećom beba nije pretrpela teže posledice, jer je majka odmah reagovala.

Povodom ovog događaja na ulaznim vratima zgrade pojavio se natpis koji potpisuje navijačka grupa „Korida 1990“.

– Poštovani stanari, u vašoj zgradi stanuje monstrum koji sve vreme sa terase baca opuške i flaše. Bili smo nemi sve dok jedan opušak nije završio u kolicima gde se nalazila mala beba. Ovo je pismena opomena, prva i poslednja, za monstruma koji se skriva da ga neko ne vidi. Stanari stambene zgrade, nemojte se iznenaditi ukoliko vidite nemile scene, jer bilo kakav stres i napad na našu decu nećemo dozvoliti. Monstrume, ovo ti je poslednja opomena – piše u poruci.

zgrada-obavestenje
Foto: Nikola Bilić

Naš reporter na licu mesta danas nije zatekao ovaj natpis, a oko ulaza je bilo očišćeno. Mlađi momak kog smo zatekli u blizini kaže da on ne živi u tom ulazu i da nije čuo za taj problem.

Žena koja živi u toj zgradi kaže da zna za incident, ali da ne može da uperi prst u bilo kog komšiju.

– Čula sam za ovaj incident, ako ga tako mogu nazvati, ali ne znam čija beba je u pitanju, pročitala sam i ovaj natpis i mogu vam reći da mi nije svejedno, ali taj koji to radi i ugrožava bebe, mora da snosi neku odgovornost – kaže ona.

Mlađi momak koji nam je prišao, kaže da problem traje čak dve godine i da nepoznati čovek ili više njih konstantno baca opuške i flaše na pločnik ispred zgrade, gde se često igraju deca, ali i prolazi veliki broj ljudi.

„Na terasu mi je pao komšinicin krvavi uložak“: Zgrada iz pakla u kojoj žive najgore komšije u Srbiji

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

152 Shares
152 Shares
Share via
Copy link