Srbija

Kombi prevoz putnika: Putujte povoljno i bezbedno

Kombi prevoz putnika, odnosno iznajmljivanje vozila sa vozačem, pruža Vam bezbroj mogućnosti, a pre svega garantuje bezbedno putovanje.

Kada planirate putovanje u glavi razmišljate o različitim vrstama prevoza. Da li ste nekada uzeli u razmatranje opciju iznajmljivanja vozila sa vozačem? Kombi prevoz putnika idealna je opcija iz mnogo razloga, uverite se sami.

Uživajte i u putu do svoje destinacije

Mnogi će se složiti da lepotu putovanja ne čini samo odlazak na željenu destinaciju već i put do nje. Dok vozite morate biti fokusirani na vožnju, pratiti znakove i uslove na putu . Tako ćete propustiti mnogo lepih predela. Ukoliko putujete sa porodicom, društvom ili poslovnim partnerima moći ćete da učestvujete u razgovorima i drugim aktivnostima, mnogo više nego kada ste za volanom. Prema tome, vreme koje provodite u putu možete iskoristiti za bezbroj drugih aktivnosti, dok se o vožnji brine profesionalac.

Višesatna vožnja može biti veoma iscrpljujuća, naročito ako niste navikli da vozite po nekoliko sati. Na destinaciju stižete ukočeni, iscrpljeni i željni odmora. Vaši saputnici, s druge strane, odmorni jer nisu vozili, spremni su za razne aktivnosti, a Vi nemate snage da im se pridružite. Zar ne bi bilo lepo da svaki trenutak odmora protekne bezbrižno i u dobrom raspoloženju?

kombi-prevoz

Iznajmljivanje kombija sa vozačem jedan je od načina da na odredište stignete bez posledica koje sa sobom nosi višečasovna vožnja. Takođe, bićete oslobođeni od pripreme vozila za put, jer će o tome brinuti profesionalci.

Kombi prevoz putnika – vozilo koje odgovara svakoj situaciji

Put do planine i put do mora, dosta se razlikuju. Svaka deonica je drugačija, a za određene uslove na putu valja biti pripremljen. Iznajmljivanjem dobijate vozilo koje odgovara uslovima puta, broju ptnika i količini prtljaga. Na taj način sprečavaju se neželjene i nepredvidive situacije. Putnički automobili nisu dobar izbor za kampovanja i putovanja u prirodu. Ne biste želeli da u sred noći završite zaglavljeni u blatu, zar ne?

Odlazak do aerodroma ili noćna mora za Vaš novčanik

Kada putujete ka udaljenim destinacijama morate otići do aerodroma. Poznato je da su cene taksi vozila velike i u neskladu sa uslugom. Ukoliko ste došli na ideju da svojim vozilom odete do aerodroma i tamo ga ostavite, trebalo bi da znate da parking košta i do 1000 dinara po danu!

Kombi prevoz sa/do aerodroma je idealno rešenje kada na put krećete, ili se sa puta vraćate u bilo koje doba dana, i koliko god prtljaga da imate.

Odgovarajuće vozilo koje će biti u skladu sa brojem putnika i količinom prtljaga, profesionalni vozač i fiksna cena su stvari na koje možete računati iznajmljivanjem kombija sa vozačem. Vrlo je važno istaći da će Vas vozači čekati na aerodromu u slučaju da kasni let, i to bez ikakve nadoknade.

Zašto je iznajmljivanje vozila sa vozačem bolje od prevoza autobusom?

Ono što je glavna prednost iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem, u odnosu na autobus, je to što vozilo dolazi na kućnu adresu. Koliko puta ste se sa gomilom prtljaga uputili ka autobuskoj stanici? Koliko puta ste umorni vukli kofer sa poslovnog putovanja? Iznajmljeno vozilo dolazi na Vašu adresu, i vozač čeka Vas. Nema usputnih stanica kao kada je autobus u pitanju, i nema skučenog prostora i zagušljivosti.

Izaberite kombi prevoz putnika i uštedite

Ovaj vid prevoza može biti daleko isplatljiviji od svoh drugih. Pitate se kako? Tako što se povećanjem broja putnika, Vaša cena smanjuje. Prevoz većeg broja ljudi i prtljaga jednim odgovarajućim vozilom, poput kombija i minibusa, takođe, smanjuje troškove putovanja preko potrošnje goriva, putarina itd.

prevoz-kombijem

Kada putujete svojim vozilom morate ga pripremiti za put. Obavezan tehnički pregled pre putovanja nije trošak na koji ste računali, je li tako? Ukoliko iznajmite vozilo, nemate dodatnih troškova, i čuvate svoj automobil. Zato što se Vaš automobil manje “troši”, smanjuju se troškovi održavanja, rizik od kvarova, potreba za popravkama i produžava se životni vek vašeg vozila.

Vozilo mogu iznajmiti i hotelijeri

U turističkim mestima, gde ima dosta hotela, transferom od aerodroma, luke ili autobuske stanice, hoteli koji nude ovu uslugu izdvajaju se od konkurencije. Na taj način svoju uslugu podižete na viši nivo, ostavljate dobar utisak na goste zbog kojeg će se rado vraćati u Vaš hotel.

Uslugu Kombi Prevoz Kopaonik ne obavljamo kao linijski prevoz, vec kao uslugu iznajmljivanje kombija sa vozacem, odnosno ne naplaćujemo po putniku, već po vozilu

Profesionalna usluga i bezbedno putovanje

Nesumnjivo je svakome od nas od velike važnosti da put protekne dobro i da bezbedno stignemo do svoje destinacije. Profesionalna usluga i udobna vožnja prioritet su svim vozačima. Putovanje će biti prilagođeno Vama i Vašim željama. Na put možete krenutni mirno jer znate da ste prepušteni profesionalcu koji će Vas bezbedno odvesti gde god da putujete. Vaše je samo da se opustite i užuvate u putovanju!

Anja i Strahinja su kombi pretvorili u kuću na točkovima i krenuli na put po Evropi

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
Share via
Copy link