jenny
Lifestyle

Koliko koštaju delovi tela poznatih ličnosti?

Mnogim poznatim ličnostima neophodan je dobar izgled kako bi uspeli u poslu kojim se bave. Neki nisu želeli da rizikuju kada je u pitanju njihovo telo, pa su čak i osigurali neke njegove delove. Na vama je da procenite da li je u pitanju taština ili ulaganje u budućnost.

Noge

Sportisti Dejvid Bekam i Kristijano Ronaldo osigurali su svoje noge na 70  i 144 miliona dolara. Ovo je donekle  i logično, s obzirom na profesiju kojom se bave. Ipak, nisu samo oni zaštitili ovaj deo svog tela. To su uradile i pevačice Rijana i Tejlor Svift sa milion i 40 miliona dolara. Ako ste mislili da su ove sume velike, šta ćete tek pomisliti kada čujete da je Maraja Keri osigurala svoje noge na tričavih milijardu dolara.

maraja-keri

Grudi

Poznato je da je Madona ponosna na svoje poprsje. Upravo zato pevačica je odlučila da ga osigura na dva miliona dolara. Njena koleginica Doli Parton procenila je svoje grudi na 3, 8 miliona dolara.

madona

Guza

Pevačica Kajli Minong osigurala je svoju guzu na pet miliona dolara. Korak dalje otišla je Dženifer Lopez koja je svoju zadnjicu osigurala na čak  300 miliona dolara.

dzenifer-lopez

Osmeh

Ako ste se nekada zapitali koliko vredi zanosni osmeh Džulije Roberts sada imamo odgovor i na to. Osmeh ove glumice vredi 30 miliona dolara. Nešto skromnija bila je njena koleginica Amerika Ferera koja je svoj osigurala na 10 miliona dolara.

dzulija-roberts

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc