tv-lica-rtv-milica-kravic
Youtube printscreen
Lifestyle Vesti Novi Sad

Ko se krije iza lica sa malih ekrana?

Na Radio televiziji Vojvodine sve je više novih, mladih lica koja svakodnevno ispunjavaju naše dane, bili mi toga svesni ili ne. Njih slušamo kada želimo da znamo kakvo će sutra biti vreme, ujutru dok se spremate za posao verovatno gledate Jutarnji program, a kada se vratite s posla, verovatno pogledate Novosadske razglednice, da vidite šta se to dešava u kraju. Momci verovatno prate i sportska dešavanja u Vojvodini, a Luftika je zavirila u zgradu RTV-a i porazgovarala sa licima sa malih ekrana. Kako izgleda priprema pred uključenje uživo, kakvi su im planovi i ambicije, ko su vremenke i zašto neki novinari ustaju u 5 ujutru?

Marija Jovanović

Radi u informativi, a trenutno je jedna od devojaka sa vremenske prognoze. Dakle, kada ne znate šta ćete ujutru da obučete, obavezno pogledajte Marijin prilog.

– Naglasila bih samo da nije tačno da na ovoj poziciji ne može da se pokaže novinarski zanat, što je mišljenje većine ljudi. U manjoj meri, doduše, ali prostora za to itekako ima – objašnjava nam Marija.

marija-jovanovic-rtv
Izvor: Privatna arhiva

Marija nam u šali priča da ih u redakciji zovu Vremenke, ali da ona insistira da ih zovu Sunčice, i ekipa se polako navikava, pa se sada mogu čuti oba izraza. Ona je prethodno na terenu pratila gradska dešavanja, bavila se problemima građana, komunalnim problemima i socijalno – društvenim temama.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

3 Comments

Klikni da komentarišeš

  • Gluplje i beznačajnije naslaganih slova na belom ekranu ne videh. Šta ste nam preneli sada? Šta je tu zanimljivo? Prazno i isprazno. G.l.u.p.o.s.t!

    • Prazan i isprazan je kanda Vaš život, kad morate da negativno komentarišete tekst samo zato što Vas tema ne zanima. Ne znam šta ste očekivali od članka s ovim naslovom, zaveru masona infiltriranih u redove voditelja? Internet je dovoljno velik da možete preskočiti i ignorisati ono što Vam je dosadno, umesto da pljujete trud novinara.

  • Milica je najlepsa i najsarmantnija voditeljka sa predivnim osmehom,cast mi je sto mi je komsinica i sto imam ponekad prilike i uzivo da je vidim,predivna je :))

Share Follow Tweet Share Share