sminkanje-trend
pixabay.com
Lifestyle Vesti Novi Sad

Ko je najbolji srpski beauty vloger?

Volite da se šminkate? Dokažite da ste najbolji u tome i postanite najbolji beauty vloger Srbije!

U četvrtak 18. juna ističe rok konkursa koji je organizvala kozmetička kuća NYX, a cilj je pronaći srpskog NYX Beauty Vloggera godine. Svi koji vole da se šminkaju i uživaju u tome su slobodni da se prijave i možda osvoje titulu najboljeg srpskog beauty vlogera.

Dva dana nakon zavšetka roka za prijave, biće objavljena imena top 10 vlogera, odnosno onih koji su prošli u naredni krug. Zatim, će im svima biti postavljen prvi izazov – svaki od 10 najboljih finalista moraće da kreira originalan look i video tutorijal pokazujući postupak šminkanja.

Zatim sledi glasanje za najboljih pet vlogera, a nakon objavljivanja liste top 5, sledi otkrivanje drugog izazova za koji će pet najboljih vlogera imati dve sedmice da ispune. Konačno, za pobednika će se glasati od 26. do 30. jula, a prvog dana avgusta znaćemo ko je najbolji srpski beauty bloger! Pobednik će, osim prestižne titule srpskog NYX Beauty Vloggera godine, osvojiti i put za Los Anđeles gde će moći da prisustvuje finalu US NYX Face Awards-a.

skupa_sminka_jeftinija_alte
pixabay.com

Prijavljivanje se vrši na sajtu nyxcosmetics-faceawards.rs, i to na sledeći način – dodajte adresu video sa Youtube-a u kojem pokazujete make up tutorijal, vodeći pri tom računa i o kvalitetu videa, budući da će i to biti jedan od kriterijuma. Video možete snimiti posebno za ovu priliku, a možete iskoristiti i neki vaš već ranije objavljeni na Youtube-u. Video sa kojim učestvujete ne sme biti duži od 15 minuta, možete šminkati sebe ili nekog modela starijeg od 18 godina. Osim toga, uslovi su takvi da možete koristiti bilo koje kozmetičke proizvode, ali se u videu ne sme spominjati naziv niti videti logo proizvođača.

URL videa zajedno sa ličnim podacima ostavite na sajtu i ukoliko ste među najboljima, očekujte obaveštenja i nastavak takmičenja već 18. juna.

Prvih deset vlogera bira stručni žiri na osnovu kreativnosti i prezentacije, a o prolasku u naredni krug i pobednika odlučuju pratioci glasanja koji će moći da glasaju na sajtu Nyx kozmetike.  Svaki pratilac takmičenja može da glasa do tri puta dnevno – ili svaki put za istog takmičara – ili za različite takmičare.

U ovom takmičenju mogu učestvovati samo punoletni građani Republike Srbije. Takmičenje je započelo 25. juna, a završava se 1. avgusta.

Pročitajte više o šminkanju

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Aleksandra Aleksić

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share