Magazin

Ko je muž Ivane Vulete? Zgodni Novosađanin sa telom Apolona osvojio je srce lepe atletičarke

ivana-vuleta-marko
Foto: Screenshot Instagram ivanaspanovic

Ivana Vuleta ponovo nas je obradovala bronzanom medaljom osvojenom na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu. O njenim profesionalnim uspesima znamo sve, ali privatni život lepa atletičarka pokušava da zadrži što dalje od očiju javnosti.

Ivana Španović udala se za Marka Vuletu prošle godine i promenila prezime, na tajno organizovanom venčanju. Od tada smo videli mnogo zajedničkih fotografija, ali se o njemu i dalje nedovoljno zna.

Nije želela Ivana pažnju javnosti i medija, pojedini su objavili da se venčala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali je proslava napravljena zapravo na jednom ranču u Umčarima.

To je preneo Sportski žurnal, a napravljena je dvostruka proslava, jer je Vuleta pre nekoliko dana diplomirao na DIF-u u Novom Sadu.

Svadbi su prisustvovali samo članovi najuže rodbine uz najbliže saradnike. Tako je najzgodniji par Srbije vezu krunisao brakom.

Svi su ispoštovali molbu mladenaca da ne objavljuju fotografije, a tek kada se medijski stišala priča o venčanju najbolje srpske atletičarke, i sam par je javnosti pokazao romantične momente, prenosi Nova.

„Znala sam da si ti taj jer si mi dopustio da nosim patike i na našem prvom plesu. Blagoslovena sam što ću biti tvoja pratilja i gospođa Vuleta“, napisala je Ivana.

Suprug Marko uzvratio je u sličnom tonu.

„Uvek sam delio ljude na gledaoce i one koji zaista žive život. Ovi drugi se uvek bude zahvalni na svakom jutru i raduju se svakom novom danu. A kad imate nekog sličnog sebi, sa kim možete da podelite svako to jutro i dan, srećan ste čovek“, naveo je Marko Vuleta.

Vuleta je profesionalni fitnes trener iz Novog Sada, a završio je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Krenuli su da se zabavljaju 2019. godine.

Njih dvoje izgledaju jako zaljubljeno, a prve zajedničke fotografije su imale i posebne opise.

„Sva putovanja imaju tajna odredišta o kojima putnik nije upoznat“, napisala je Ivana ispod jedne od prvih zajedničkih fotografija.

Kako su svojevremeno pisali domaći mediji. Njih dvoje se znaju od 2019. godine.

Ovaj momak neretko objavljuje fotografije na kojima je u prvom planu izvajano telo. On radi kao nutricionista, a u poslednje vreme na Instagramu objavljuje edukativne snimke.

Ipak, uvek joj je bio velika podrška, a pamti se jedna čestitka nakon prve medalje sa novim prezimenom.

Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je zlatnu medalju u skoku udalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, prvi put je do velikog odličja došla sa novim prezimenom marta 2022. godine.

Jedna od dražih čestitki stigla je od supruga, Marka Vulete, čije je prezime Ivana uzela.

„Reči su suvišne“, napisao je Vuleta, dobio je ekspresan odgovor supruge.

„Želim toplu dobrodošlicu u visoku klasu, Vuleta. Volim te, ljubavi“, napisala je Ivana.

Bila je to jedna od mnogih javno iskazanih romantičkih poruka.

Luksuzna vila sa pogledom na Dunav i tvrđavu: Zavirite u čarobni dom Ivane Vulete (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

272 Shares
272 Shares
Share via
Copy link