Magazin Novi Sad

Metak na proslavi rođenja deteta kod Novog Sada presekao strujni vod, poginula dvojica mladića

kisac

Dvojica muškaraca poginula su od posledica povreda zadobijenih na proslavi rođenja deteta u Kisaču pored Novog Sada. Neko je pucao iz puške, a metak ispaljen u vazduh pogodio je strujni kabl koji je pao u dvorište.

Od posledica strujnog udara umrli su Petar Poznanović (32) i Dragan Đukanović (38) iz Zmajeva.

Nesrećan događaj se odigrao 14. maja u dvorištu porodične kuće oca koji je dobio prinovu i povodom toga priredio slavlje, javljaju Novosti.

Metak iz puške je presakao glavni vod na pruzi Novi Sad – Subotica, kod Železničke stanice u tom mestu, gde se nalazi kuća. Još uvek nije utvrđeno ko je pucao iz puške.

Strujni vod jačine nekoliko hiljada volti je pao i pogodio ovu dvojicu koja su stajala kod pruge. Teško povređeni, odmah su prevezeni u Urgentni centar u Novom Sadu, gde su se lekari borili za njihov život.

Nakon nekoliko dana, Đukanović podlegao povredama, a Poznanović je preminuo 25. maja.

Policija je obavila uviđaj, nađena je puška, a kako javljaju Novosti, još nije utvrđeno ko je pucao iz nje.

Pretpostavlja se da je jedan od dvojice nastradalih muškaraca ispalio hitac, a da li je oružje bilo u Đukanovićevim ili Poznanovićevim rukama nije se moglo odmah utvrditi, jer se zbog teškog stanja u kojem su bili, od njih nije mogla uzeti izjava. Zbog toga će se raditi određena veštačenja.

U Zmajevu kod Vrbasa još vladaju tuga i neverica zbog, na takav način, izgubljena dva mlada života. NJihovi poznanici vele da su bili dobri i vredni mladići.

– Kuća gde je bilo slavlje nalazi se na Železničkoj stanici, i tuda prolazi glavni vod koji je pogođen. Metak je pogodio kabl koji je pao na njih – kaže izvor Novosti.

Penzioner u Jagodini u fimskom bekstvu, policijski automobil se prevrnuo na krov

oznake

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

334 Shares
334 Shares
Share via
Copy link