Magazin Poznati

Slavnu glumicu Holivud odbacio zbog jedne stvari, a kad je preminula svi su prepuni saosećanja (FOTO)

kirsti-eli
Foto: Getty

Svet je juče obišla tužna vest da je preminula čuvena holivudska glumica Kirsti Eli, koja je u 71. godini života izgubila tešku bitku sa kancerom.

Kirsti, koja je sa velikog ekrana prosto zračila lepotom, proslavila se filmskim serijalom „Gle ko to govori“ sa Džon travoltom, ali i ulogama u serijama „Kafić uzdravlje“ i „Sever i Jug“.

Tužne vesti o odlasku filmske dive potvrdila su njena deca Tru i Lili, kao i njen menadžer Donovan Dotri, a važila je za omiljenu osobu među kolegama, sve dok nije javno objavila svoja politička uverenja i stavove.

Naime, sredinom 2021. godine, glumica se požalila kako je na Tviteru prati samo troje kolega, dok su joj drugi okrenuli leđa.

– Biti konzervativac u Holivudu gore je od bilo kojeg drugog greha – rekla je tad glumica.

Međutim, sada kada je više nema, brojni slavni glumci su na društvenim mrežama iskazali saosećanje i tugu, pokazujući time svoju dvoličnost.

„Možete da kuvate met, sve je u redu dok ne glasate za Trampa“

– Zamerali su mi što iznosim javno svoja politička uverenja. Ali to nije bilo uvek tako. Sviđala sam im se kad sam 2008. i 2012. glasala za Baraka Obamu, da bi nakon toga promenila političko mišljenje i 2016. godine javno govorila protiv kandidature Hilari Klinton.

Zbog toga sam platila visoku cenu. Mnoge poznate osobe pratile su me na Tviteru, a sada me prati samo njih tri. Ostala sam i bez uloga. A ista sam osoba! – izjavila je svojevremeno, a prenosi Stil Kurir.

Priznala je da se užasno oseća zbog toga.

– Možete da kuvate met, možete da spavate s prostitutkama… sve je u redu dok ne glasate za Trampa. Proglasili su me negativkom. Bila mi je to čudna situacija jer umetnici su većinom ljudi koji slobodno razmišljaju o svemu. Zbog toga se osećam se kao da sam u „Zoni sumraka“ – govorila je Kirsti.

Sad kad je Kirsti umrla, društvene mreže su prepune sećanja na dobitnicu Emi nagrade.

Glumac i producent Kelsi Gramer, u izjavi za „People“ je rekao da je „uvek savetovao da je tuga za javnom ličnošću privatna stvar, ali će sad reći da ju je voleo“.

Ekipa „Kafića uzdravlje“ zahvalna za sve zajedničke trenutke

Zvezde „Kafića Uzdravlje“, Ted Denson i Rea Perlman takođe su izrazili svoju tugu.

– Danas sam bio u avionu i uradio nešto što retko radim. Gledao sam staru epizodu ’Kafića Uzdravlje’. To je bila epizoda u kojoj Tom Berenger zaprosi Kirsti, koja stalno govori ne, iako ona očajnički želi da kaže da. Kirsti je zaista bila briljantna u tome. Njena sposobnost da glumi ženu na ivici nervnog sloma bila je i dirljiva i histerično smešna.

Nasmejala me je pre 30 godina kada je snimila tu scenu, a danas me je isto tako jako zasmejala. Dok sam izlazio iz aviona, čuo sam da je umrla. Tako sam tužan i tako sam zahvalna za sve trenutke kada me je nasmejala. Šaljem svoju ljubav njenoj deci. Njihova majka je imala zlatno srce. Nedostajaće mi – poručio je Denson.

Rea Perlman je dodala: „Kirsti je bila jedinstvena i divna osoba i prijatelj. Njena radost postojanja je bila bezgranična. Postale smo prijateljice skoro istog trenutka kada se pridružila glumačkoj ekipi ’Kafića uzdravlje’. Volela su je i moja deca.

Prenoćili smo u njenoj kući, tragali za blagom koje je sakrila… Imala je velike zabave za Noć veštica i Uskrs, zvala je celu ekipu serije i njihove porodice. Želela je da se svi osećaju uključenima. Duboko je volela svoju decu. Nikada nisam srela nikoga poput nje. Osećam se tako zahvalna što sam je poznavala, mnogo će mi nedostajati.“

Slavne kolege prepune izliva tuge i saosećajnih poruka na društvenim mrežama

Džejmi Li Kertis podelila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

„Upravo sam čula tužnu vest da je Kirsti Eli umrla“, napisala je pre nego što se, uz prigodan snimak (Scream Queens), pozdravila od „ prelepe mame medvedice u svom stvarnom životu.“

Govoreći o njihovoj ličnoj vezi, Kertis kaže da Kirsti „pomogla da kupim kostime za svoju porodicu za Božić. Složili smo se da se ne slažemo oko nekih stvari, ali smo se međusobno poštovale. Tužna vest.“

Tim Alen, kolega iz filma ’Za bogatije ili siromašnije’ iz 1997. godine, napisao je na Tviteru: „Tužne, tužne vesti. Molitve za celu njenu porodicu.“

Džon Travolta, koji je sa Kirsti glumio u filmu iz 1989. godine „Gle ko to govori“, napisao je na Instagramu: „Kirsti je bila jedna od najposebnijih veza koje sam ikada imao. Volim te Kirsti. Znam da ćemo se ponovo videti.“

Stiv Gutenberg je takođe objavio omaž glumici na Instagramu.

„Kirsti me je dočekala u svojoj kući sa sendvičem od tunjevine na mom omiljenom hlebu. ‘Stiv, znam sve o tebi i tvojoj ljubavi prema raženom hlebu. Jedi malo tunjevine.’ Uvežbavali smo ’It Takes Two’ i svaki dan me je oduševljavala svojom velikodušnošću i svojom duševnošću. Svet je pomalo prazan bez Kirsti“, napisao je.

Svi su poručili da je Kirsti bila „neosporan talenat koji je mnogima doneo radost – kroz ekran i svojim toplim, urnebesnim duhom“, uz „RIP, ljubavi. Bila si jedinstvena!“.

Izvor: Stil Kurir

Umrla poznata glumica, obožavali smo je u seriji „Kafić uzdravlje“

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
Share via
Copy link