Magazin

Liposukcija unakazila starletu, hirurzi joj ponovo pravili pupak: Imala 13 operacija i ne odustaje (FOTO)

kejt prajss
Printscreen/Instagram/the_pricey_katieprice

Bivša manekenka Kejti Prajs iznenadila je svoje obožavaoce i širu javnost velikom tetovažom preko stomaka, koju su paparaci uslikali tokom njenog odmora na Tajlandu.

Naime, kada su je u julu uslikali sa ogromnom tetovažom konja preko celog stomaka, nije iznenađujuće što su mnogi mislili da je u pitanju nešto privremeno, za profesionalno fotografisanje ili kampanju.

Čak i tada se komentarisalo da je mogla da izabere lepšu i bolje urađenu, a pravi šok je nastao kada se otkrilo da je manekenka zaista išarala telo.

Naravno, kvalitet tetovaže odmah je postao glavna tema na mrežama, a ljudi nisu štedeli reči za crtež koji je, prema mišljenju mnogih, “uradio neko ko veze blage nema sa umetnošću”.

Međutim, nakon toga, sve su se češće čule priče da nekadašnja manekenka nije tek tako istetovirala taj deo tela, već da je htela da sakrije rezultate loše liposukcije, i pupak koji je na pogrešnom mestu.

Naime, nije tajna da je Kejti Prajs sinonim za loše intervencije, te je do sada odradila nekoliko liposukcija, 13 povećanja grudi, a nekoliko puta je zatezala lice, ubrizgavala filere i slično. Zbog svega njeno telo ne izgleda ni izbliza kao nekada kada je bila jedna od najlepših žena u Britaniji.

Nju su čak i doktori upozoravali da mora da prestane sa operacijama jer će u suprotnom posledice biti kobne, međutim, starleta nema nameru da stane. Naprotiv. Zato se i vratila na Tajland po ko zna koji put, s obzirom da jedino ovde doktori pristaju da je operišu.

Nažalost, strast prema modifikacijama tela dovela ju je do konstantnih prozivki na mrežama koje su bile učestalije letos kada je uslikana u kupaćem.

Kejtino telo se, nažalost, potpuno izdeformisalo, a prizor je teško gledati. Posebnu pažnju privlačile su najpre ogromne silikonske grudi koje su sada poput lopti, 3 puta veći neprijatno beli zubi, ali i pupak koji su joj hirurzi ponovo napravili nakon zatezanja stomaka, a koji je zbog silnih intervencija na potpuno pogrešnom mestu, odnosno, više nego što bi trebalo.

10 dama domaće estrade zbog estetskih korekcija ne liče na sebe (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

79 Shares
Share via
Copy link