Magazin

Dok je sa detetom bila na hemoterapiji dobila je kaznu za parking, a sada i odgovor zvaničnika

Društvenu mrežu Twitter zapalila je informacija da je žena koja je sa detetom bila na hemoterapiji dobila kaznu za parkiranje, uprkos poruci koju je ostavila na automobilu i u kojoj moli da joj se ne piše kazna.

Na društvenim mrežama je objavljena i fotografija na kojoj se vidi poruka ostavljena jutros u retorovizoru automobila:

“Molim vas, nemojte nam pisati kaznu. U bolnici smo! Moje dete je pacijent pedijatrijske onkologije. Trenutno na hemoterapiji! Hvala vam. Vesna Simić.”

Za MONDO u Parking servisu kažu da se nikada nije dogodilo da “Parking servis” odbije reklamaciju korisniku koji je zbog hitnog pregleda prekoračio vreme parkiranja u zoni i obratio se “Parking servisu” sa medicinskom dokumentacijom.

“U konkretnom slučaju niko nam se nije obratio da reklamira nalog. Pozivamo korisnicu koja je objavila fotografiju naloga, da reklamira dnevnu kartu, kako bi bila poništena”, kažu u ovom preduzeću i dodaju:

“Parking servis” u ovakvim slučajevima maksimalno izlazi u susret i na osnovu vremena pregleda ili terapije, poništava nalog za plaćanje dnevne karte.

Balada o svim novosadskim garažama koje nikada nismo dočekali

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Nije tačno! Pre 3 godine, meni ste odbili žalbu što sam 15 min prekoračila parking, jer sam u to vreme bila u ordinaciji kod očnog lekara gde su mi širili zenice! Ne lažite narod! Svu dokumentaciju sam priložila gde se vidi vreme prijema kod doktora i šta je rađeno i niste prihvatili.

    • Slozicete se da pacijent za ocno i onkoloski pacijent nije isto. Dozvoljeno parkiranje ispred radiologije u Beogradu 2008 godine je dva sata. Toliko je ocu trajala i hemoterapija. Dodjem ranije, cekam pored kola radnika parking servisa i kada naidje tek onda platim prvi sat. Onda dva sata redovno i ukoliko se desi da za to vreme otac ne izadje iz bolnice zamolim da mi ne pisu kaznu. Nikada, nikada mi se nije desilo da sam za ovo dobio kaznu, imaju razumevanja.
      Takodje ispred iste klinike sam umesto BG upisao B4 i dobio kaznu naravno. Pozvao call centar i oni mi uvazili reklamaciju.

171 Shares
171 Shares
Share via
Copy link