Lifestyle Magazin

Kaže nije sponzoruša ali dečko mora da bude pun love i kupuje skupe poklone

fensi-devojka_850x

Branka iz Beograda, na forumu ana.rs, kaže da su joj u životu često „lepili etiketu” sponzoruše, ali da ona sebe ipak ne vidi tako.

Samostalna je, finansijski nezavisna i živi sa roditeljima. Ipak, od dečka s kojim se zabavlja očekuje da dobro zarađuje, ima svoj stan, automobil i da joj kupuje poklone.

– Od dečka očekujem da bude džentlmen, a to znači da kolima uvek dođe po mene kada izlazimo zajedno, u kafiću ili restoranu plati račun i naravno povremeno me obraduje ponekim poklončićem. Iskreno, kada od samog početka neko koga sam tek upoznala priča kako nema para i kako je loša situacija u zemlji, odmah pobegnem. Takva osoba mi nije potrebna. Dečka s kojim sam bila u vezi četiri meseca sam otkačila jer mi je za rođendan doneo čokoladu – ističe ova mlada devojka i dodaje da ovakav gest smatra nepoštovanjem.

Kako kaže, nikada ne bi bila u vezi sa nekim ko ne može da joj priušti letovanje, ali ne bi ni po svaku cenu „upecala” novog dečka samo zbog toga. U tom slučaju, na letovanje bi otišla o svom trošku sa prijateljicama uz roditeljku pomoć.

– Radim za prosečnu platu, ali nikada se ne bih zabavljlala sa nekim ko nije sposoban da zaradi više. Uostalom, po meni muškarac i treba više da zarađuje od žene i obezbedi egzistenciju. Ne mislim da su moja očekivanja nerealna i uverena sam da mnoge žene razmišljaju kao ja, ali da taj stav zadržavaju za sebe i još prevrću očima kada bez ustručavanja kažem šta mislim – ističe ona.

Branka dodaje da od budućeg muža očekuje isto, pa čak i malo više.

Ćerka Željka Mitovića psu slavila rođendan u restoranu u Parizu, let avionom pa jagode i šampanjac

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Da se razumemo, nikada nista nisam dobila, cak i od onih koji su mogli. To je velika greska. Tako i postuju. Nikako.

OGLAS

118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link