Magazin

„Nisi kafe kuvarica da šetaš bez šminke i neisfenirana“: Karleuša žestoko udarila na Slobodu Mićalović

sloboda-jelena
Foto: Instagram/Sloboda Mićalović, Jelena Karleuš

Poznato je da Jeleni Karleuši ovo nije prvi put da u negativnom kontekstu proziva Slobodu.

Jeleni Karleuši zasmetalo je kada je Sloboda Mićalović u jednom intervjuu iznela svoje mišljenje o ljudima koji su vegani, a ne libe se da nose stvari od životinjske kože.

Pevačicin odgovor glumici zapalio je društvene mreže.

– Upravo sam htela da pojedem jednu moju Luj Viton“ torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus – napisala je pevačica.

Međutim, one koji su malo bolje upućeni u celu situaciju, poznato je da JK ovo nije prvi put da u negativnom kontekstu proziva Slobodu.

Naime, kada su se pre nekoliko godina Sloboda i njena sestra Dragana pojavile na modnoj reviji Verice Rakočević, Jelena je uputila kritike na račun izgleda popularnih glumica.

– Nisu kafe kuvarice, pa da se na javnim mestima pojavljuju sa rančićima, bez šminke, sa braon opranom i neisfeniranom kosicom. Primetila sam da glumice furaju taj stil – kežual drti, apa-drapa, baš me briga, neočešljana sam i nenašminkana ili krenula sam da bacim đubre, a u stvari idem na crveni tepih. E, to tako ne može – rekla je tada Karleuša.

„Ne jedu meso, vegani su, a nose Luj Viton koji sigurno nije od kupusa“: Sloboda Mićalović iskreno o novim trendovima

Izvor: Nportal

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Aj ne pricaj bzv. Jeco. Sloboda je uvek sredjena i doterana, i ne moraju sve biti plavuse kao ti 🙂

  • Karleuša da nije stavila silikone u grudi, u zadnjicu, u usta… , da nije stavila ovu očajnu periku, da nije namalterisala 3kg šminke , počupala kosu koja joj raste iz čela, da nije posle svega toga uradila rigorozan fotošop na svakoj mogućoj slici niko nikad ne bi ni pomislio da je žena.

  • Naravno da mogu jer.su lepotice. Onrazovane. Ame. Jeleni ni sminkani plastika.ne.mogu da sakriju ruznocu, odsustvo stila i zavrseno osnovnu skolu.

7.7K Shares
7.7K Shares
Share via
Copy link