Srbija Vesti

Kapitenu RFK Novi Sad upali u stan, maltretirali porodicu i pokrali ih

branislav jovanovic
Foto: RFK Novi Sad

Kapiten RFK Novi Sad Branislav Jovanović na meti je napada, a poslednji je bio pre dva dana kada su mu obili stan u Beogradu, maltretirali njegovu porodicu i pokrali ih.

RFK Novi Sad se oglasio tim povodom i naveo da oseća dužnost da stane iza svog igrača i apeluje na grad Beograd i nadležne organe da ga zaštite.

Kako navode, pre dve večeri u stan Branislava Jovanovića nasilno su ušla dvojica muškarca i počeli da iznose stvari, sa rečima da je taj stan zapravo njihov.

U tom momentu Jovanović se nalazio sa sinom kod logopeda, a suprugu koja je otišla do stana da pokupi stvari dočekali su spomenuti muškarci koji su je odgurnuli. Vrlo brzo stigao je i Jovanović sa sinom, a potom je došlo do fizičkog obračuna.

„Uredno sam potpisao ugovor, overio ga kod notara i dobio ključ u ruke. Odjednom, tačnije nakon više od godinu dana koliko živim u Vardarskoj 27, pojavio se čovek koji je rekao da ima ugovor za taj stan i da je stan njegov. Rekao sam mu da nije nikakav problem, da ćemo ići na sud, pa kome sud odredi stan – njegov je. Na lep način sam mu objasnio da ako je nekog od nas prevario investitor i ako nam je duplo prodao stan, da ćemo ga tužiti“, rekao je vidno zabrinut Jovanović, čiji su supruga i dete doživeli nemile scene, prenosi RFK Novi Sad.

Policija je bila tri puta, zapisala imena nekoliko muškaraca, ali rešenja i dalje nema. Osim što su Jovanovića izbacili stvari iz stana, nasilnici su mu ukrali i novac iz njega, dodaje ovaj klub.

„Ovakav incident je neprihvatljiv i mora biti osuđen od strane celokupnog društva. Zato apelujemo i zahtevamo od nadležnih organa i grada Beograda da preuzmu sve neophodne mere kako bi se doveli pravdi svi odgovorni za pokušaj otimanja stana i uznemiravanje porodice Jovanović“, napominju u RFK Novi Sad.

Izvor: 021

U Snežanin stan pre 23 godine upali nepoznati ljudi, ona im plaća račune i živi kao podstanar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
17 Shares
Share via
Copy link