Balkan

Likovi kojima smo se smejali zbog slika na čokoladama i lekovima, sada se smeju iz svojih skupštinskih stolica u BiH

Kandidati za odbornike koji su se reklamirali na prehrambenim artiklima, dezinfekcionim sredstvima i lekovima privukli su pažnju tokom preidzborne kampanje, a glasovi govore da se većini ovakva promocija isplatila.

SNSD-ova odbornica za Skupštinu Broda Danijela Đukić čije je lice krasilo eurokrem, osvojila je 369 glasova. Inače, pobedu u Brodu je proglasila opozicija.

Njen kolega Dragoslav Topić koji je bio kao kandidat za odbornika Skupštine Banjaluka delio vitamine i tablete protiv bolova, osvojio je 2.771 glas, dok je Marinko Umičević koji je bio na dezinfekcionim sredstvima osvojio 2.621 glas.

Lik sa paštete Aleksandar Rapaić, kandidat za odbornika u Gradiškoj, osvojio je svega 235 glasova.

Kandidati Ujedinjene Srpske za odbornike Skupštine Banjaluka, koji su tokom kamapanje dezinfikovali prostore, među kojima su bili i verski objekti, i delili toplomere, osvojili su po nekoliko stotina glasova. Najviše ih je osvojio Neven Stanić – 1.033, dok je nosilac liste Milan Petković osvojio 731 glas. Ukupno, Ujedinjena Srpska je osvojila 9,9 odsto glasova za odbornike u Banjaluci, prenosi Nova.

SDA-ov kandidat za načelnika Opštine Novi Grad Semir Efendić, koji se smešio na čokoladama, je prema rezultatima do devet sati jutros, imao 16.647 glasova, dok je Nedžad Ajnadžić kao kandidat za načelnika Općine Centar, čije je ime bilo na vlažnim maramicama, dobio 4.895 glasova.

Ko je novi gradonačelnik Banjaluke, državni neprijatelj koji je srušio Dodika

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link