Beograd Vesti

Kamion BG Vodovoda upao u nelegalno iskopanu rupu na Savskom nasipu (FOTO)

kamion
Foto: Zdravko Janković

Već dvadesetak dana traje borba Novobeograđana protiv, kako kažu, nelegalnih radova komunalnih službi na savskom nasipu u bloku 70. kojim se ugrožava opstanak stanovništva ovog dela grada.

Oni su zabrinuti zbog kopanja rupa kraj nasipa te su organizovali danonoćna dežurstva kako bi sprečili radnike da izvršavaju zadatke koje su dobili od strane gradskih čelnika, koji kopanje opravdavaju navodnom rekonstrukcijom nasipa.

Kako su se građani vrlo brzo organizovali ukazavši na nepotpunu dokumentaciju i nezakonite procedure, čini se da je Grad, bar za sada, odustao od radova zbog čega su radnici JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” počeli da zatrpavaju rupe koje su prethodno napravili u ovom novobeogradskom stambenom bloku.

Ipak, čini se da zatrpavanje ne ide po planu, pa je zbog loše organizacije i neopreznosti jedan od kamiona ove gradske komunalne službe uspeo i da upadne u jednu od iskopanih rupa.

Građani su čak i uslikali ovu krajnje bizarnu situaciju, a pouka se nakon svega sama nameće: “Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.”

“A svi su se smejali”: Ovako izgleda Đanijeva nelegalna lux vila na Savskom nasipu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
41 Shares
Share via
Copy link