Srbija Vesti

Fudbaleri Proletera iz Novog Sada kamenovani u Kragujevcu

Foto: Screenshot, ilustracija

Da je fudbal kod nas odavno na niskim granama, odavno je opštepoznata stvar. Ne govori se ovde o talentu igrača, njih imamo na pretek, već o ponašanju navijača tokom utakmica.

Najnoviji primer dolazi sa stadiona u Kragujevcu, gde je trener gostujućeg Proletera iz Slane Bare optužio domaće navijače za nesportsko ponašanje. Oni su ispustili vođstvo u poslednjim minutima utakmice.

Naime, Zumbul Mahlabašić, trener novosadskog tima, nije bio zadovoljan ponašanjem navijača koji su se okupili na stadionu „Čika Dača“ u Kragujevcu.

Njegov tim je poražen rezultatom 2:1 u meču u kojem je vodio do pet minuta pre kraja.

– Moram da kažem da je dosta uticao pritisak koji je stvoren od ljudi s tribina koji su bacali kamenice. Ovo nisu fudbalske stvari o kojima ja treba da pričam, ali bezmalo smo imali kontakt s navijačima. Mislim da to na ovom nivou Superlige ne sme da se dozvoli – izjavio je Mahlabašić, a prenosi Danas.

Pobedom je domaća ekipa zadržala šanse da se i naredne godine nadmeće u Superligi, dok je Proleter doveo sebe u veoma tešku poziciju.

Ukoliko se ovakvi incidenti događaju na utakmicama Superlige, možete samo da zamislite šta se dešava u nižim rangovima takmičenja.

Izvor: Danas

Kruševački huligani upali u teren na meču kadeta i pretukli decu iz Subotice (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

40 Shares
Share via
Copy link