horoskop dzentlmen
Horoskop Horoskopski znakovi

Kako vole muški znaci Zodijaka i koji će vam „skinuti zvezde“

Pojedini znaci Zodijaka mogu biti veoma privrženi svojim partnerima, ali ima i onih koji svoju posvećenost ne iskazuju tako očigledno.

Iako im značite puno, pojedini horoskopski znakovi to jednostavno ne umeju da iskažu i neće im se javiti osećaj da vam udovoljavaju, piše astrološki portal Atma.

1. Ovan

Ovan želi romantičan i ravnopravan odnos. On misli da je potrebno da se povremeno ugađa partneru i to poklonima, ali ne previše kako se veza ne bi pretvorila u materijalizam.

2. Bik

Bik voli da ugađa svojoj partnerki, ali njegov stil je malo drugačiji. Umesto poklona i masaža, pokazaće svoju ljubav kroz podršku, brigu i odgovornost. S njim ćete se osećati zaista voljenim.

3. Blizanci

Od njih ne bi trebalo da očekujete kraljevski tretman. Držaće vas za ruke i voleti vas, ali konstantno ugađanje nije njegova domen. On misli da su takve stvari dosadne i posebna iznenađenja čuva samo za posebne prilike.

4. Rak

Rak voli da razmazi svog partnera i priuštiće mu sve što želi. On je zavistan od poljubaca i toplih reči koje će dobiti zauzvrat. Bez obzira šta je to što želite, vaš partner rak će tu želju sigurno ispuniti.

Tri znaka koja će u novembru doživeti veliku ljubav

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share