Horoskop Horoskopski znakovi

Kako se horoskopski znakovi ponašaju na društvenim mrežama

Vaga

Njihovi profili uvek izgledaju predivno i šareno, uvek objavljuju umetničke fotke sa posebnim efektima zbog kojih izgledaju jedinstveno. Imaju mnogo onlajn prijatelja, ali ne koriste društvene mreže u toj meri kao što na prvi pogled izgleda. Omiljena aktivnost im je blokiranje ljudi, a posle pregledanja tuđih objava, zaključuju da su svi dosadni.

Škorpija

Postoji dva tipa Škorpija – jedan tip preteruje u korišćenju društvenih mreža, a drugi tip ih koristi samo da vidi šta se dešava kod drugih. Prvi objavljuju sve i svašta da bi oduševljavali druge, a drugi imaju stroga ograničenja u delu za privatnost, pa skoro niko ne može da vidi šta ima na njihovom profilu.

Strelac

Oni najčešće objavljuju humorističke postove, rade svakakve testove ličnosti i dele rezultate na profilu. Ne postoji tuđa objava koju oni nisu komentarisali, društvene mreže su za njih zabava, iako ponekad znaju da objave neku provokativnu fotku kako bi im lajkovi „nabildovali“ ego.

Jarac

Oni uvek obraćaju pažnju na to kakav utisak ostavljaju, pa znaju da se naljute na prijatelje koji im ponekad na zid stave neku smešnu fotku ili neukusan komentar. Ne objavljuju mnogo slika kako ne bi ostavili utisak da samo „vise“ na telefonu, a profile koriste za promociju profesionalnih dostignuća i kriju ljubavni život.

Vodolija

Vodolije takođe najčešće objavljuju smešne video snimke, fotke i viceve. Često se služe i porukama i mudrostima koje komentarišu sa prijateljima. Ima perioda kada su aktivni svaki dan, a zatim na duži period zaborave na profil. Fotke objavljuju iz zabave i uopšte se ne brinu kako izgledaju.

Ribe

Kao jednom od najkreativnijih znakova, Ribama je važno da im profil izgleda originalno. Stavljaju fotke sa prijateljima i porodicom, ali ne i previše selfija jer ne žele da tako privlače pažnju. Ljubitelji su inspirativnih citata i objavljuju omiljene pesme. Posle teškog raskida može se desiti da stave i nekoliko srceparajućih statusa.

8 znakova Zodijaka koji će biti najsrećniji u 2019. godini

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

108 Shares
108 Shares
Share via
Copy link