Horoskop Horoskopski znakovi

Kako se horoskopski znakovi ponašaju na društvenim mrežama

Kao i u ostalim stvarima u životu, kada pričamo o tome kako se znaci Zodijaka ponašaju na društvenim mrežama, svaki predstavnik horoskopa je priča za sebe.

Neki svoj život prenose do detalja, dok drugi sliku o sebi preuveličavaju i na neki način lažu sami sebe.

Ima i onih slučajeva koji društvene mreže koriste isključivo za poslovne aktivnosti, ali i onih kojima internet služi kako bi nekoga „uhodili“.

Šta po ovom pitanju kaže horoskop? Kako se svaki horoskopski znak ponaša na društvenim mrežama?

Ovan

Oni su fokusirani na sebe i žele da se prikažu u najboljem svetlu, pa često prave fotke sa efektima pre nego što ih objave. Pre nego što ih neko označi na fotografiji, oni to prvo moraju da odobre, a moraju da znaju i šta se dešava, ko je sa kim, kako izgleda i slične stvari.

Bik

Pripadnici ovog znaka vole da objavljuju lepe fotografije luksuznih stvari, hrane i mesta. Ne vole kada drugi stavljaju patetične stihove i pesme, ali su uključeni u sve grupe koje su u trendu. Ne stavljaju mnogo slika, ali brišu tuđe komentare koji im se ne dopadaju.

Blizanci

Blizanci su prvaci na društvenim mrežama – oni stalno bombarduju slikama sebe, svoje dece, partnera ili izveštavaju o svim svojim emotivnim stanjima. Društvene mreže ne shvataju ozbiljno, već kao način za „ubijanje“ dosade, pa najčešće sa svojim objavama idu na živce svim prijateljima.

Rak

Mnogi Rakovi preziru društvene mreže i maksimalno ih izbegavaju, a kada ih koriste, njihove objave su pomalo čudne, pa im zato služe samo da prate ljude sa kojima su izgubili kontakt. Kada je reč o značajnim događajima kao što su rođendan deteta, brak ili slično, znaju da se pohvale.

Lav

Isto kao i u realnosti, tako i na društvenim mrežama, Lavovi vole da privlače pažnju. Umeju da preteraju sa objavama fotki na kojima su najčešće u provokativnim pozama. Redovno prate tuđe profile, ne propuštaju nijednu fotku i svuda možete videti njihove lajkove.

Devica

Device prate trendove i trude se da budu u toku, pa imaju profile na svim društvenim mrežama, ali ni na jednoj ne otkrivaju svoju privatnost. Više vole da objavljuju stvari povezane sa društvenim i političkim pitanjima, nego svoje slike. Nikada se ne čekiraju kako niko ne bi mogao da prati njihov trag.

Tri znaka koja će doživeti velike promene zbog retrogradnog Merkura

Nastavak na sledećoj strani

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

108 Shares
108 Shares
Share via
Copy link