Horoskop Horoskopski znakovi

Kako najbrže i najbezbolnije raskinuti sa svakim znakom Zodijaka i koje su mu slabe tačke

raskid horoskop

Svi znakovi Zodijaka imaju svoje slabe tačke, Ahilovu petu, kao i stvari koje ga užasno nerviraju, te za njih ima vrlo malo tolerancije, ili je, čak, nema uopšte.

S tim u vezi, ako ste u emotivnoj vezi koju želite da okončate, ali ne znate kako to najlakše da izvedete – saznajte šta svakog pripadnika Zodijaka najlakše navodi na prekid veze.

Ovan

Ako želite da se rešite Ovna, budite ljubomorni i posesivni i nastojte što češće da pribegavate emocionalnim ucenama. Preuzmite uzde u svoje ruke i učinite ga papučarom, jer Ovan ništa ne mrzi više od žene koja ga ne ceni kao muškarca.

Ukoliko nekim čudom i dalje ostane uz vas, pobrinite se da vas ulovi u nekoj laži ili mu na drugi način dajte do znanja da uživate u tračevima, podmetanjima i raznim igricama, što će Ovnu biti jasan znak da vas više ne želi u svom životu.

Ako ništa drugo ne upali, sprijateljite se sa ženskom osobom koja je njegov tip i pobrinite se da često ostanu sami – svaki pravi Ovan neće moći da odoli njenim čarima.

Bik

Bika ćete se najlakše osloboditi ako počnete da ga terate da se bavi sportom i vežbanjem. Preuredite svoj stan u teretanu i kupite dve identične trenerke s odgovarajućim znojnicama.

Najavite mu da ste odlučili da pređete na makrobiotiku i da će se odsad u kući kuvati isključivo povrće i semenke. Ako to ne upali, organizujte u stanu svakodnevne žurke, jer će žamor i buka onemogućiti vašem muškarcu da se odmara i izležava ispred televizora.

Bik kojem je uskraćena fina hrana i mogućnost da se odmara u svom domu nije srećan Bik, pa bi to trebalo da bude dovoljno dobar razlog da započne razgovor na temu “Nisi ti kriva, ja sam.“

Blizanci

Muškarca Blizanca ćete se najlakše rešiti ukoliko prestanete da izlazite iz stana i postanete ćutljivi i dosadni.

Nemojte s njime ulaziti u nikakve razgovore i ignorišite svaki njegov pokušaj da s vama započne konverzaciju. Nemojte se smejati njegovim šalama i terajte ga da s vama gleda drame i filmove Terensa Malika.

Ako ni to ne upali, zabranite mu da poziva društvo u stan i stalno ga zivkajte kad je negde s prijateljima – nijedan Blizanac koji drži do sebe neće izdržati takav teror.

Rak

Ovog muškarca se nećete tako lako otresti. Kad jednom uđe u ljubavnu vezu, spreman je da podnosi brojne žrtve kako bi ona uspela. Kako biste se njega rešili, moraćete da budete strpljivi i uporni.

Počnite da čitate feminističke knjige i citirajte ih što češće, zapalite demonstrativno svoj grudnjak i objavite mu da nikad ne želite da se udate ni da imate decu.

Ako slučajno pomisli da je to tek jedna od vaših mušica, zaigrajte na kartu njegove majke. Nijedan Rak vam neće oprostiti ako se usudite išta reći protiv najvažnije žene u njegovom životu.

Lav

Sujetnog Lava možete se rešiti ukoliko prestanete da ga poštujete i cenite.

Nemojte da mu delite komplimente, a svaki put kad uradi nešto lepo, pronađite mu zamerku. Ako i dalje ostane uz vas, prestanite da vodite računa o izgledu. Po stanu se šetajte u bade mantilu i s viklerima, a vrhunac će biti ako izađete u grad s njegovim društvom u šuškavoj trenerci, s kosom skupljenom u rep, bez trunke šminke.

Ako ni ovo ne upali, uvek ga možete naterati na štednju i odricanje od luksuza, bez čega nijedan Lav ne može istinski da bude srećan.

Devica

Ove cepidlake ćete se najlakše rešiti ako prestanete da vodite brigu o sebi i svom zdravlju. Spremajte svaki dan svinjetinu s krompirima, jedite sendviče s majonezom i pijte mnogo piva.

Pobacajte sve povrće i voće, a kućni bicikl počnite da koristite kao vešalicu. Strpljiva Devica neće biti zadovoljna, ali ostaće uz vas jer će misliti da prolazite kroz fazu.

Kako biste mu dokazali da mislite ozbiljno, prestanite da se obazirete na njegove komentare i ne uvažavajte “dobronamerne“ savete koje vam pruža, a ako vam ništa drugo ne upali, uvek se možete izvući na kartu neurednog stana, što čak ni najtolerantnija Devica neće moći da podnese.

Vaga

Vrlo jednostavno, prestanite da vodite računa o svom izgledu. Nemojte da se depilirate, prestanite neko vreme da čupate obrve, a po stanu se krećite isključivo u ogromnoj majci koji skriva svaki dokaz ženstvenosti.

Prestanite da se doterujete, a ukoliko usto zapustite i ličnu higijenu, ovaj čistunac će se vrlo brzo dati u beg.

Ako vas slučajno toliko voli da je spreman da toleriše vaš zapušteni izgled, zahtevajte od njega da bude prodoran, odlučan i da prestane sa flertovanjem sa svakom ženom – svaka Vaga će posle ovoga sreću ipak potražiti na drugom mestu.

Škorpija

Ovog muškarca ćete se najlakše rešiti ako prestanete da budete zainteresovani za seks. Izvlačite se na glavobolju ili one dane u mesecu, a u krevetu redovno spavajte u muškoj pidžami.

Nosite staromodni donji veš i ni na koji način nemojte dozvoliti da mu budete poželjni. Svaki pravi Škorpion pobeći će glavom bez obzira iz veze koja mu ne pruža fizičko uživanje.

Osim toga, Škorpion će poludeti ako budete očijukali sa svakim muškarcem, posebno u njegovom društvu. Ako vas usto uhvati u laži, ne brinite, već je na putu.

Strelac

Ovog filozofa ćete najlakše otkačiti priređivanjem ljubomornih scena. Slobodoljubivi Strelac ne voli da iko i išta guši njegovu slobodu, zato će ga vaša posesivnost zasigurno udaljiti od vas.

Ipak, ovo su vrlo tolerantna stvorenja, zato ćete možda morati da uložite malo više truda kako biste ga se rešili. Na njegova duboka filozofska promišljanja ostanite skeptični, odbacite ikakvu mogućnost da se duhovno i kulturno uzdižete.

Zabijte se u kuću i izbegavajte ikakve fizičke aktivnosti. Strelcu ćete vrlo brzo dosaditi pa će se pitati što je uopšte video u vama.

Jarac

Ako želite da se ratosiljate Jarca, naterajte ga da vam priča o svojim osećanjima. Zahtevajte od njega da vam stalno govori koliko vas voli, i pritom nastojte da mu što više tepate i umiljavate mu se. Budite plačljivi, histerični i ćudljivi, jer Jarac ne podnosi ljude koji ne znaju da kontrolišu svoja osećanja.

Ako vam nekako progleda kroz prste emocionalnu nestabilnost, uvek ga možete dokrajčiti rastrošnošću i ekstravagantnim trošenjem novca. Nakupujte gomilu nepotrebnih i kičastih stvari, prekoračite minus na računu i pretvorite njegov dom u oltar kiča.

Osim toga, počnite da širite liberalne ideje, učlanite se u sektu ili se zalažite za slobodnu ljubav – tradicionalni Jarac pomisliće da vam je ispran mozak i brzo će nestati.

Vodolija

Nijedan horoskopski znak ne ceni toliko svoju ličnu slobodu (čitaj: pravo da radi šta god poželi bez brige hoće li time ikoga povrediti) kao što to čini Vodolija. Ovog liberalnog muškarca oteraćete od sebe ukoliko počnete da ga gušite ljubomorom i posesivnošću, ili ga stalno zivkate i ispitujete gde je i s kim je.

Ako Vodolija oseti da želite da ga vežete, pobeći će od vas glavom bez obzira. Ako ovo ne upali, imate i drugu opciju. Ponašajte s prema njemu kao da je dosadan i prosečan, a sve njegove originalne ideje proglasite plagijatima. Nijedna prava Vodolija neće vam oprostiti što ste se drznuli posumnjati u njegovu posebnost.

Zadnja opcija vam je da budete konzervativni. Pričajte protiv demokratije i gej brakova, a Džima Džarmuša i Lejdi Gagu proglasite kvazi umetnicima – ovo vam nikad neće oprostiti.

Ribe

Nežnu Ribicu nećete tako lako oterati od sebe. Ovo je poslednji romantik koji veruje u pravu ljubav, zato je spreman na velike žrtve u njeno ime pa će ćutke trpeti sve vaše bubice. Reč je o muškarcu koji je spreman čak i da pređe preko prevare, zato ćete ovde morati da uložite više truda.

Ipak, čak i požrtvovana Riba ima neku granicu, a ono što vam nikad neće oprostiti jeste agresivnost i zlostavljanje slabijih i nemoćnih. Pričajte koliko ne podnosite životinje, usprotivite se veštačkoj oplodnji i usvajanju dece ili ne pokazujte nimalo milosti prema bolesnima i nemoćnima.

Ako ga ni vaša hladnoća ne otera, jedino što vam preostaje jeste zabraniti mu uživanje u alkoholu i naterati ga da se suoči s realnim svetom. Nijedna Riba ne može da živi ukoliko nema neki način bega od stvarnosti.

Izvor: Stil

Podznak određuje i naš fizički izgled: Ko ima raskošnu figuru, izražen nos, zategnute ruke…

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

97 Shares
Share via
Copy link