Magazin

Kako je Dino Dvornik Loši spasio život u Novom Sadu

<img src="https://i.ytimg.com/vi/seV8bWM0xkM

Frontmen čuvene jugoslovenske grupe Plavi okrekstar, Saša Lošić Loša (53), u jednom od nedavnih intervjua pričao je o pokojnom splitskom muzičaru Dinu Dvorniku. Njegove obožavatelje jedna epizoda će posebno ganuti.

– Nedostaje mi njegova energija. Jednostavno, oseti se ogromna praznina… On je demistifikovao svet i učinio da ovaj naš region živi u dobroj energiji. Gurao je napred. Sve njegove izjave su bezvremene – uvek je govorio istinu, bez obzira koliko ga to koštalo – izjavio je Loša za Filter.hr u susret koncertu u Zadru, a onda otkrio kako mu je Dvornik svojevremeno spasio život.

– U Novom Sadu smo se vozili, “Plavi orkestar”, a vozač se hteo pohvaliti svojim novim Golfom II. Nagazio je na gas, ne znam, 150, prošao kroz crveno i udarili smo u neki rasvetni stub. Sedeo sam između vozača i Dina, koji je bio na suvozačevom mestu. I prvo čovek, valjda, ima instinkt da sebe zaštiti, a on je prvo mene držao rukom i držao me sve dok se nismo zaustavili. Auto je bio rascepan k’o konzerva. Tada sam skontao da je on imao nekakvu ljudsku dimenziju kao retko ko na ovim prostorima – rekao je Loša.

Dan kada je san YU tenisa prvi put postao java

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link