Lifestyle

Kako da privremeno sakrijete škakljive slike na Instagramu

Zamislite sledeću situaciju… Sutra imate važan razgovor za posao, a uplašila vas je mogućnost da će neko videti vaše stare, kompromitujuće fotografije na Instagramu. Uz ovaj jednostavan savet one će nestati, ali tako da ih kasnije lako možete kasnije vratiti na profil.

Nakon nekoliko godina fotkanja, mnogi od nas na Instagram profilu imaju i fotografije za koje ne žele da ih vidi svako. Sa druge strane, te pomalo sramotne fotke ipak su nam iz nekog razloga dovoljno važne da ih ne obrišemo zauvek. Instagram nam tu pomaže i to sa opcijom da arhiviramo fotografije, odnosno da ih sakrijemo od ostalih korisnika. Jednog dana, ako to poželite, fotografije opet jednostavno možete da vratite na profil.

Kako bi arhivirali neku fotku, sve što morate da uradite jeste da klinknete na tri tačkice u gornjem desnom uglu i zatim na opciju ‘archive’. Fotografija više neće biti vidljiva na profilu nego će joj mesto biti u posebnom delu. Isto tako jednostavno vraćate fotku na profil. Dovoljno je da odete na profil i kliknete na kružnu strelicu u gornjem desnom delu ekrana.

Isto tako, ako niste znali, Instagram priče takođe možete da sakrijete od određenih ljudi, poput šefa ili nekog ko vam baš i nije posebno drag. Nakon što ste objavili priču, klikom na tri tačkice možete da otvorite postavke priče a na vrhu imate opciju ‘sakrij priču od’. Sve što trebate ovde da uradite jeste da upišete imena onih sa kojima ne želite da podelite svoju priču.

3 greške na društvenim mrežama koje ne smete da pravite

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

69 Shares
Share via
Copy link