Lifestyle

Kako će izgledati vođenje ljubavi u budućnosti?

Ulaskom u novi milenijum mnoge stvari su se promenile. Sa pojavom interneta, genetski modifikovane hrane, genetskog inženjeringa i raznih drugih noviteta, čini se da se svet od pre 50 godina i ovaj danas značajno razlikuju. Ono što je sigurno, jeste da će generacije koje se tek rađaju živeti mnogo drugačije od nas, i raditi stvari koje su nama verovatno nezamislive. Hoćemo li imati robote, leteće automobile i hoće li novac fizički nestati, pa ćemo sve plaćati virtuelno? Ostaje nam samo da čekamo i vidimo, a mi smo se danas pozabavili vođenjem ljubavi. Kako će ovo izgledati u budućnosti?

Vođenje ljubavi sa robotom

Zvuči nestvarno i jako daleko, baš kao što je našim bakama bilo nestvarno da vide unuka iz Australije preko nekog malog ekrana u realnom vremenu. E pa baka danas maše unuku, a naučnici tvrde da ćemo mi za nekih 80 godina voditi ljubav sa robotima, i da će ovo postati sasvim normalno.

roboti-ljubav-buducnost
Izvor: Pixabay ©

Pilule za muškarce

Ovo je bliska budućnost, s obzirom na to da naučnici već intezivno rade na ovome, pa pilulu možemo očekivati veoma uskoro. Ovde se nećemo zadržati, nego se radi i na pravljenju injekcije koja će nas štititi od neželjene trudnoće.

Pogledajte kako će Novi Sad izgledati u budućnosti

Genetika

Partnere ćemo tražiti na osnovu DNK analize. Zdravlje će postajati sve dragocenije, a genetska istraživanja sve više napreduju, pa se nemojte iznenaditi ako vam unuka za 50 godina predstavi svog novog dečka, A negativnog.

Virtuelni partneri

Aplikacije Invisible Boyfriend već postoji. Ako ste tužni, usamljeni, i želite sa nekim d aproćaskate, možete to uraditi sa ovom aplikacijom.Dobićete čak i poruke za laku noć, a ova aplikacija u budućnosti će tek da napreduje, ili će postati nešto što svako ima, poput Viber-a.

Bebe bez polnog odnosa

Bebe nastale od više partnera? Bebe kojima možete da odaberete pol, boju očiju? Bebe koje nastaju bez fizičkog kontakta? Samo odaberite, sve ovo će, kažu naučnici, biti realno.

ljubav-beba-par
Izvor: Pixabay ©

Igračke

Možete li samo da zamislite igračke za odrasle u budućnosti?

Pogledajte ljubavni horoskop za 2016. godinu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

S

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš