Horoskopski znakovi Horoskop

Kakav je vaš šef prema horoskopu

Da li ste se ikad zapitali šta vašeg šefa čini takvim kakav je? Bilo da je prijatan, arogantan, željan kontrole, manipulativan ili promenljivog raspoloženja, ukoliko znate koji je znak u horoskopu, možete i da zavirite u njegovu ličnost i tako provalite njegove jače i slabije strane.

Nastavite sa čitanjem da biste saznali kako da pristupite svom šefu i na poslu dobijete tačno ono što želite!

OVAN

Ovnu je dominacija bliskija nego bilo kome drugom, a jedan šef Ovan zna kako da motiviše svoje zaposlene kao što zna i da ih teroriše. Oni često uzimaju stvari u svoje ruke, inicijatori su i isto očekuju i od zaposlenih.

Oni su direktni, ne podnose nestalnost na radnom mestu i očekuju da svoje zadatke izvršavate na vreme. Da biste održali dobar odnos sa šefom Ovnom, potrebno je da znate koje su vaše granice, da ih jasno saopštite i da na poslu dajete sve od sebe.

BIK

Šef Bik ceni tačnost i dobro obavljen posao. S njima morate biti smireni i strpljivi jer oni imaju svoj tempo i način na koji obavljaju stvari iako on možda nije najproduktivniji, ali su oni ipak tako navikli.

Ukoliko im postavite pitanje, odgovor ćete najverovatnije dobiti mnogo kasnije nego što ga priželjkujete tako da je neophodno da imate kontrolu i nezavisnost, ali da istovremeno i da imate poštovanja. Bik kao šef brine o krajnjem proizvodu vašeg rada i finansijskoj dobiti. Morate shvatiti važnost toga da biste shvatili i vašeg šefa.

Ovo su najveće mane i vrline vašeg muškarca

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link