Magazin Srbija

Fotka iz srpskog kafića zgranula svet: Ko još služi kafu uz OVO?!

kafic
Foto: Srbija Danas

“U nekim krajevima Srbije je običaj da dobijete krišku paradajza uz espreso”, napisao je jedan korisnik Reddita i priložio fotografiju koja je brzo postala viral i na domaćem terenu.

„Je l’ iko čuo za ovo?“ – pita se ekipa s mreže. I naravno da ima objašnjenje za fotku koju opisuje kao „uznemirujuću“.

kafa-redit
Foto: reddit/r/mildlyinteresting

Neki tvrde da u Inđiji postoji kafić u kojem se kafa tako služi, te da je u Rumi to “skroz normalno”, ali većina misli da “neko želi da nas diskredituje” i da je u pitanju šala, piše Nova.rs.

Je l’ je iko čuo za ovo? from serbia

I prihvataju je – jer “slađi paradajz od šećera”; “ispalo iz šopske pa rekoše da je “customary””; “tzv. leskovački duži s’ mlekom”; “još kad sipnem pasirani paradajz u ristreto, pa milina”; “nema se para za ratluk”, “paradajz je tehnički voće”; “dobije čovek kafu gratis uz salatu i još se buni”; i eto ideje za “Espreso Romantic – služi se samo parovima: ako se vole onda od dve polutke na astalče sklope srce, a ko hoće da raskine, onda svoju polutku obrne naopako i odma se zna”…

Jedan korisnik kaže da taj spoj radi protiv mamurluka, drugi brine kako “s ovim novim cenama paradajza ima espresso da nas košta 500 dinara”, a treći čitavu priču otpisuje kao “profi tro(lo)vanje” stranaca. Šta vi kažete?

Dobro jutro from serbia

Kafići su puni ceo dan i svi nose skupu garderobu: Ovako Holanđanka vidi Srbiju

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
112 Shares
112 Shares
Share via
Copy link