Magazin

Vic ispričan u jutarnjem programu je toliko loš da smo se smejali danima

Vic koji je pisac Dejan Lučić ispričao u jutarnjem programu TV Prve, a koji svakog radnog dana vode Jovana i Srđan, postao je novi internet biser.

Iako je Lučićevo gostovanje bilo pre nešto više od mesec dana, vic je i dalje jednako glup i besmislen.

Pomalo hevi tema dočekala je gledaoce Prve tog jutra, jer su gosti razgovarali o proročanstvima Crvena junica, ribama u Mrtvom moru i zmiji na Zidu plača koji navodno znače smak sveta. Dejan Lučić, sprski geopolitičar i teoretičar zavere imao je mnogo toga da kaže na tu temu, prenosi portal Noizz.

Naime, kao najveći problem društva naveo je odlazak mladih, navodeći nezvanične podatke da je iz regiona otišlo skoro pet miliona Rumuna, a da Albanaca ima ukupno oko dva miliona.

Pošto nikome cifre nisu zanimljiva tema, Lučić je odlučio da malo popravi raspoloženje u studiju nečim za šta sam tvrdi da je vic.

“Da li znate zašto se Albanci ne smeju? Pa, zar biste se vi smejali da ste Albanac?”

Usledila je dosta neprijatna tišina, koju je Lučić pokušao da ispuni smejanjem na sopstvenu foru, a valjda je taj smeh i naveo Jovanu da, u jednom od genijalnijih momenata srpske televizije, polunadrdano pita gosta: “A to je bio vic, je l’?”

SAMO DAVAM NAJAVIMO – UPRAVO SLEDI VIC AKO NEMOZETE DA PREPOZNATE OVOJE VIC DA OVOJE BIO VIC

Gepostet von Neguj mo srbski jezik am Sonntag, 9. Dezember 2018

Da, da, to je bio vic dame i gospodo. Više nikada nećemo moći da kažemo da Andrija Milošević priča najbesmislenije viceve, jer je gospodin Lučić prešao igricu.

Ovo su najbolji vicevi o Novosađanima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

22 Shares
Share via
Copy link