Magazin Vesti

Jutka ide pravo u zatvor, nema više odlaganja!

1privatna-arhiva-milutin-jelicic-jutka_ls
Foto: privatna arhiva

Viši sud u Kruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne Milutinu Jelićiću-Jutki, koji je pravosnažno osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji.

U Osnovnom sudu u Brusu, koji je mesno nadležan za realizaciju kazne, potvrdili su da su danas primili odluku više sudske instance.

“Sledeći korak je da se Jeličić po pravosnažnosti rešenja Višeg suda uputi na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od tri meseca”, navodi se..

Sud u Brusu je 28. decembra prošle godine odbio molbu Jeličića za odlaganje izdržavanja kazne, kao neosnovanu.

Na to rešenje Jeličić je uložio žalbu Višem sudu u Kruševcu, koji ju je 20. januara odbio kao neosnovanu, rečeno je u Osnovnom sudu u Brusu.

Bivši čelnik opštine Brus osuđen je zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje, a oslobođen je za krivično delo polno uznemiravanje, odnosno slanje SMS poruka u slučaju u kojem je oštećena njegova bivša saradnica Marija Lukić, javlja FoNet.

Jutka traži odlaganje robije zbog “ljubkanja i volkanja”

Avatar

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

224 Shares
224 Shares
Share via
Copy link