Horoskop Horoskopski znakovi

Jun 2021. će biti mesec beskrajne sreće za Blizance, Raka, Vagu i Ribe

avantura

Vreme je sve lepše, sunce sija i verovatno ste spremni da nosite svoju omiljenu letnju garderobu, jer, znate šta? Jun je zvanično na pragu.

Ovo je mesec u kojem se osvežavajuće vibracije proleća polako pretvaraju u šarene i kreativne energije leta.

Jupiter – planeta sreće i obilja – je u saosećajnim, prostranim i maštovitim Ribama, šireći puno pozitivnosti i ljubavi kroz kosmos.

Jun 2021. biće najbolji mesec za ova četiri horoskopska znaka – Blizance, Raka, Vagu i Ribe – a za njih zabava tek počinje.

Blizanci

Ovo je vaš mesec, Blizanci. Sunce se vratilo u vašu kuću i pomaže vam da iskoristite svoje samopouzdanje i pronađete motivaciju da postanete svoje najbolje ja. Međutim, postati vaše najbolje izdanje sebe nije uvek cveće i proleće.

Ponekad vam je potrebno da zaista istupite iz svoje zone komfora i poradite na poboljšanju sebe. Ovog meseca mogu se pojaviti nove mogućnosti za napredovanje i na vama je da ih najbolje iskoristite. Samo napred, Blizanci.

Rak

Pripremite se, vaša sezona počinje 21. juna, dovodeći vas u situaciju da primate veliku količinu sjajne energije. Ipak, još uvek morate da prođete kroz prvih nekoliko nedelja juna, a tokom tog vremena možda ćete raditi puno na unutrašnjem zaceljivanju i introspekciji.

Srećom, vaše isceljenje može izgledati mnogo uzbudljivije nego što zvuči. Ovog meseca možda se osećate avanturistički i spremnije istražujete svet. Prigrlite svoje instinkte.

Vaga

Eh, sva ta mesta koja ćete videti… Ovog meseca ćete se možda osećati kao da želite sve. Želite sve da iskusite, sve osetite i sve uradite, i, znate šta? Apsolutno možete. Ovo je mesec koji će vas naučiti da posegnete za zvezdama i istisnete sve do poslednje kapi iz sadašnjeg trenutka.

Nema smisla opsedati se sitnim negativnostima kad postoji toliko mnogo mogućnosti da isprobate nove stvari i napokon vidite stvari sjajnije i svetlije.

Ribe

Vi ste najsrećniji horoskopski znak od svih u poslednje vreme, Ribe. Nemojte se izbezumiti ako život ovog meseca postane mnogo zanimljiviji i uzbudljiviji. Na kraju krajeva, Jupiter – vaša vladajuća planeta – sada se kreće kroz vaš horoskopski znak, šaljući sve svoje blagoslove direktno na vaš put.

Pripremite se da se osećate otvorenije za ljubav, poslovnu priliku, duhovnost i sav sjaj koji život nudi. Vi to zaslužujete.

Ovan, Lav, Škorpija i Strelac mrze ljude, a onima koji im se zamere napraviće pakao

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

517 Shares
517 Shares
Share via
Copy link