Srbija Vesti

Pas za kojim se tragalo mesec dana monstruozno ubijen, pronađen s kesom na glavi i vezanih šapa

nestali pas
Foto: printscreen/društvene mreže

Julija, keruša crnog mastif, za kojom se tragalo skoro mesec dana, pronađena je monstrouzno ubijena. Kako se navodi u potresnim objavama na društvenim mrežama pas iz okoline Beograda pronađen je sa kesom na glavi i vezanih šapa.

Vest o tome da je njeno telo pronađeno, pojavila se na Tviteru, gde je korisnica ove mreže, po imenu Nena, navela kako je Julija nađena sa kesom na glavi i vezanih nogu.

U istom tvitu, navode se i inicijali vinovnika, za koga je porodica čiji je Julija i bila pas, sumnjala da ima veze sa njenim nestankom. Muškarac je, navodno, prilikom privođenja u policijsku stanicu, priznao ubistvo psa.

„Julija, pas za kojim su svi tragali, pronađen je vezanih nogu, sa kesom preko glave. Osumnjičeni A.B. je više puta konsultovan od strane vlasnika, ali se pravio lud i nije hteo da kaže da zna šta se desilo sa njom. Tek nakon što ga je policija privela, priznao je sta je uradio.“, navodi se u tvitu.

U samom opisu slike, navodi se i saopštenje koje je porodica u čijem vlasništu je bila Julja povodom pronalaska njenog tela.

„Svi koji su učestvovali u potrazi za Julijom, zaslužuju da znaju da je naša Juca kuca ubijena, vama svima hvala, mi ćemo ej edugo pamtiti i žaliti za njom jer je ona bila najmiliji pas i naš najbolji prijatelj“, napisali su njeni vlasnici.

Kako se navodi u jednoj od objava, za Julijom se tragalo više od tri nedelje, a nalazaču je bila ponuđena nagrada u visini od čak 1.000 evra.

Izvor: Blic

Psu vezali plastični balon za glavu, životinja 10 dana tumarala bez hrane i vode

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link