Magazin Novi Sad

200 novih stanova za bezbednjake u Novom Sadu, kvadrat oko 500€

jugovicevo-stanovi

U novosadskom naselju Jugovićevo će se graditi još četiri zgrade sa ukupno 200 stanova za bezbednjake, a čitava investicija iznosi 1.419.650.000 dinara sa PDV-om.

Posao na tenderu pripao je firmama “Best izgradnja” iz Novog Sada i “Set” iz Šapca, a javnu nabavku sprovelo je preduzeće SPV “Dunav” zaduženo za gradnju dela kompleksa zgrada sa stanovima za bezbednjake severno od Bulevara vojvode Stepe, a koja traje već gotovo tri godine.

Ponuda ovih firmi je bila jedina, a firma “Best izgradnja” je već angažovana na gradnji drugih zgrada za bezbednjake na ranijim tenderima i sada će isto raditi, dok će šabačka firma uraditi arhitektonski projekat novih zgrada, piše 021.rs.

Prema ugovoru, rok za gradnju dve četvorospratnice i dve sedmospratnice je 22 meseca, a imaće mahom stanove od 60 kvadrata. Ove zgrade će nići nekoliko desetina metara južnije od kompleksa koji je uveliko u izgradnji u Ulici Boška Petrovića, na mestu gde su još 2000. godine napravljeni temelji nikad završenih višespratnica u sklopu tadašnjeg projekta obnove zemlje.

Kvadrat stana po povlašćenim uslovima košta oko 500 evra.

Vest u celosti pročitajte na sajtu 021.rs

Podstanarska tuga pregolema: Kako izgleda život po tuđim stanovima u Novom Sadu?

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
183 Shares
183 Shares
Share via
Copy link