Lifestyle Magazin

Da li je ovim potezom Jovana Joksimović defintivino stavila tačku na prijateljstvo sa Srđanom Predojevićem?

jovana-srdjan-kumovi

Jovana Joksimović ovim potezom, čini se, definitivno je stavila tačku na kumstvo sa kolegom Srđanom Predojevićem.

Sredinom septembra prošle godine kao bomba odjeknula je vest o prekidu saradnje Jovane Joksimović i Srđana Predojevića sa ‘Prvom televizijom’.

Nakon toga, kumovi su bili glavna tema ne samo domaćih već medija u regionu, a glavno pitanje bilo je – gde će popularni dvojac nastaviti karijeru?

No, prekid saradnje između njih dvoje uopšte se nije dovodio u pitanje, piše Gloria.

Međutim, istina je bila drugačija. Jovana je otišla pod okrilje “K1” televizije, koja je njenim dolaskom dodatno unapredila svoj rad, dok je Srđan dobio svoje mesto na “Pinku”.

Od tada, kumove više nismo imali prilike da vidimo zajedno. Otpočela su nagađanja o njihovom odnosu, ali za razliku od Srđana, koji je čak nekoliko puta dozvolio da javnost vidi koliko je povređen, Jovana je odlučila da o svemu dostojanstveno ćuti.

Ipak, više nismo imali prilike da Predojevića vidimo na porodičnim slavljima Joksimovića, kojih je ove godine i te kako bilo.

A sada je usledio i novi udarac za bivšeg najboljeg prijatelja.

Naime, Jovana je podelila fotografiju sa svojim drugim kumom i prijateljem Brankom Radujkom, na kome je uz emotikon srca napisala “kum moj” kako Predojevića već duže nije oslovila, barem ne javno.

jovana-joksimovic

Jovana i Srđan nisu vodili program, obezbeđenje sprečilo voditelja da uđe u zgradu

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

2.1K Shares
2.1K Shares
Share via
Copy link