Magazin

Jovana i Srđan nisu vodili program, obezbeđenje sprečilo voditelja da uđe u zgradu

Drami oko angažmana popularnog voditeljskog para Jovane Joksimović i Srđana Predojevića još uvek se ne nazire kraj. Nakon Predojevićevih sinoćnjih insinuacija mnogi su očekivali da će njih dvoje danas voditi jutarnji program i da su nesuglasice između voditelja i menadžmenta Tv Prva izglađene.

Međutim, domaćin emisije bio je mladi Filip Čukanović.

Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

Naime, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Najava programa

Onda je ova sapunica dobila preokret jer je Predojević juče na Instagramu najavio goste današnjeg jutarnjeg programa.

On je na svom Instagram storiju, bez komentara, objavio ko su gosti sutrašnjeg jutarnjeg programa koji će, pretpostavlja se, voditi zajedno sa Jovanom Joksimović.

I onda, za mnoge neočekivano, danas se pred kamerama pojavio – Filip Čukanović. Inače, izvor blizak televiziji govori da je problem nastao pre par nedelja, nakon što se voditeljski duo vratio sa letnje pauze. Jovana Joksimović, navodno nije želela da deli snimajuće dane sa mlađim kolegom Filipom Čukanovićem, zbog čega je navodno pokušala da uceni produkciju.

Predojević došao na posao

Voditelj Srđan Predojević došao je jutros na „Prvu“ televiziju pre početka jutarnjeg programa misleći da će voditi emisiju, ali ga je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje. Prema prvoj verziji, koja je portalu Nova.rs potvrđena iz dva izvora, obezbeđenje je Predojevića sprečilo da uđe u zgradu, dok ga je po drugoj verziji obezbeđenje poslalo na sastanak sa menadžmentom.

S obzirom na to da je u toku otkazni rok, voditelj je došao na posao misleći da će voditi jutarnji program.

Obezbeđenje je Predojevića zaustavilo na ulazu u zgradu, a nakon kraće rasprave, nije mu dozvoljeno da uđe u zgradu.

Kako saznajemo, menadžment televizije je doneo odluku da Jovana i Srđan neće raditi tokom otkaznog roka.

Do objave ovog teksta, voditelj je ostao nedostupan za komentar na pozive naše redakcije.

Voditelj Filip Čukanović popio mleko svoje drugarice, pa poručio ljudima da su neinformisani (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

27 Shares
Share via
Copy link