Magazin

Svađe, sujeta, ucene: Na Prvoj bukti rat zbog odlaska Jovane i Srđana

Danima nakon vesti da će Jovana Joksimović i Srđan Predojević, dugogodišnji voditeljski duo, napustiti TV Prva, strasti se ne smiruju. Navodno, na ovoj televiziji bukti rat.

Naime, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV “Prva”, a kako piše portal Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Mediji pišu da već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Izvor blizak televiziji rekao je portal Nova.rs da je problem nastao pre par nedelja, nakon što se voditeljski duo vratio sa letnje pauze.

Jovana Joksimović, navodno nije želela da deli snimajuće dane sa mlađim kolegom Filipom Čukanovićem, zbog čega je navodno pokušala da uceni produkciju.

Ona je navodno zapretila otkazom nakon što je produkcija odbila njen zahtev da Filip Čukanović bude skinut sa jutarnjeg programa, iako je prethodna ideja bila da voditelj ostane na programu petkom.

Međutim, kako produkcija voditeljki nije želela da izađe u susret, Jovana i Srđan su tada navodno rešili da napuste televiziju.

Izvor takođe objašnjava da su Jovana i Srđan i dalje pod ugovorom, te da zahtevaju veliku otpremninu od televizije.

Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS, gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na “Pink”, gde su se zadržali osam godina, nakon čega su prešli na “Prvu” televiziju.

Nakon dolaska na “Prvu” bili su voditelji emisije “Jutro sa Jovanom i Srđanom

Svi detalji odlaska Jovane i Srđana sa Tv Prva

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

22 Shares
Share via
Copy link