Magazin Srbija

Memedoviću bi na stilu pozavideo i Džejms Bond, kao mladić bio opak frajer (FOTO)

Memedović Instagram
Foto: Instagram / jovanmemedovic

Jovan Memedović je poznat kao veliki pustolov i zaljubljenik u prirodu, a mlađoj publici je najpoznatiji kao voditelj popularnog kviza “Potera”.

Autor čuvene emisije “Sasvim prirodno”, putem koje je srpsku publiku upoznao sa prirodnim lepotama iz čitavog sveta, zagazio je u sedmu deceniju života, ali svojim izgledom i dalje mami uzdahe pripadnica lepšeg pola.

Bilo da se nalazi u urbanoj sredini ili totalnoj divljini, Jovan je čovek kojem bi i Džejms Bond pozavideo na dobroj formi, ali i stilu i eleganciji.

Šta tek reći za fotografije iz mladosti, koje s vremena na vreme “isplivaju” na društvenim mrežama, osim da na njima Memedović izgleda kao opasan frajer.

“Lep bio i ostao”, “Kao iz filma ‘Kum’?”, “Brandon Walsh (Jason Priestley) – Beverly Hills 90210. Mnogo ličite”, “Džon Travolta… “Briliantin”, “Kakav Marlon čoveče, Joco kralju!!!”, “Lepotan bio i ostao. Najbolji voditelj Srbije a i šire. Moj idol”, ” Najbolji i najlepši voditelj, pre svega divan čovek!”, samo su neki od komentara njegovih pratilaca na Instagramu.

Zaista, Jovan je kao dobro vino – kao mlad je bio pravi lepotan, a bio je i ostao pravi šmeker, za kojim i dalje uzdišu žene širom Srbije.

Jovan Memedović zajedno sa volonterima čistio Perućac od smeća

Čitajte Luftiku na Google vestima

14 Shares
Share via
Copy link