Magazin

Jovan Memedović zajedno sa volonterima čistio Perućac od smeća

jovan-memedovic
Foto: Facebook/Zanimljivosti

Jovan Memedović poznat je kao strastveni zaljubljenik u prirodu. Njegova emisija „Sasvim prirodno“ prilika je da se upoznamo sa svim lepotama naše Srbije, ali neretko Memedović ukazuje i na ekološke probleme sa kojima se suočavamo.

Da nije ekolog samo pred kamerama, Memedović pokazuje i na delu. On je snimljen kako zajedno sa građanima i volonterima učestvuju u čišćenju jezera Perućac. On je u istoj akciji učestvovao i prošle godine.

Popularni voditelj je čamcima sa grupom volontera iz jezera vadio gomile plastike, boca, stiropora, sitnog pokućstva i svega ostalog što je završilo u Perućcu, a nije organskog porekla.

„Svaka ovakva inicijativa je važna dok čekamo trajno rešenje, a to je uklanjanje deponija koje se nalaze uzvodno i naravno osvešćavanje svih onih koji misle da je u redu da se đubre baca u vodu koja će ga odneti! Hvala dragi Jovane sto svojim primerom podižeš ekološku svest kod mladih ljudi“, stoji u objavi na Fejsbuk grupi Zanimljivosti na kojoj je i objavljena fotografija Memedovića u čamcu.

Ova lepotica je bivša žena Jovana Memedovića: Bili su u braku 21 godinu i imaju dvoje dece

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

456 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap