Ljubimci Magazin

Ljubav Jovana Memedovića više nije tajna, voditelj je otkrio na Instagramu

jovan-memedovic
Foto: Instagram/Jovan Memedović

Uprkos činjenici da je jedno od najzastupljenijih Tv lica u Srbiji, popularni voditelj Jovan Memedović retko daje intevjue. Njegov privatni život najčešće upozanjemo preo društvenih mreža, na kojima je prilično aktivan.

Naime, pored zvaničnog Instagram profila pod njegovim imenom i prezimenom, Jovan vodi još jedan manje poznat javnosti, a koji otkriva veliku ljubav poznatog novinara.

Većina fotografija posvećena je njegovim prelepim drugarima koji se zovu Nana, Tito i Ozi, i verno ga prate u svim avanturama.

Nemački ovčar, lagato romanjolo i australijski govedar tri su rase pasa koje je izabrao Jovan Memedović, a njegovi ljubimci odavno su navikli na sve vremenske prilike i neprilike, šetnje po šumi, kampovanje…

‒ Nanuk (Nanook) ili od milja samo Nana. U inuitskoj kulturi kojoj pripadaju narodi severa koji žive u Kanadi, na Aljasci, Grenlandu itd, Nanook znači polarni medved, ali ne bilo koji, već onaj najpametniji od svih, skoro čovek ‒ pojasnio je Jovan kako je vučjak dobio ime.

Na jednoj od fotografija, u igri sa psima, vidi se i Jovanova tetka Olga, pa nema sumnje da je „srpski Ber Grils“ ljubav prema životinjama poneo iz porodice.

Izvor: Hello!

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link