Magazin

Izliv emocija za infarkt: Jeremićka dušu isplakala zbog Vesare u lajvu (VIDEO)

jovana-jeremic-i-goran-vesic_850x
PrtSc

Voditeljka Jovana Jeremić ugosila je ovog jutra bivšeg zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića, pa se zbog govora o njemu i sama rasplakala.

Naime, kako Vesić neće biti deo buduće Gradske uprave, voditeljka ga je ugostila u svojoj emisiji i tokom gostovanja se zbog emotivnog govora rasplakala.

– Svakako ćeš ostati upamćen kao neko ko je ovaj Beograd stvarno podigao na noge i izgradio ga, kolikog god je to mogao u datom momentu. I to je zaista, mogu ljudi različito da misle, oni koji te ne poznaju, a oni koji te poznaju za tebe mogu samo da kažu da si strašno vredan čovek i uvek pristupačan – rekla je Jovana.

Voditeljka je iskoristila priliku da se javno zahvali Goranu i otkrila da je zbog svega jako emotivna.

– Želim da to kažem javno i nemam problem da to izgovorim, Goran je uvek bio tu, u svakom momentu, toliko nam je pomogao za rubriku „Reši problem“. Nadam se i kada novi gradonačelnik bude došao, da će ta sardnja biti nastavljena kao što smo imali s tobom. Jer, s tobom nikada nismo imali nijedno čekanj, nijedan problem i uvek si izlazio svemu u susret i javno ti se zahvalujem. Ja sam sad emotivna, ne znam šta mi je. Nije mi dobro – rekla je Jovana i rečenicu završila u suzama.

Izvor: Telegraf

Jovana Jeremić u suzama zbog Marića: Nije hteo da me upozna sa Vučićem, vodio je one koje cipele ne mogu da mi brišu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

177 Shares
177 Shares
Share via
Copy link