Magazin Poznati

Jelisaveta Orašanin uživa sa decom na Maldivima, snimak sina Bogdana oduševio sve

jelisaveta-deca
Foto: Instagram/jagodenamagli

Glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin, trenutno je na Maldivima gde uživa sa ćerkom Petrom i sinom Bogdanom.

Lepa glumica je odlučila da hladne januarske dane u Italiji, zameni toplim na Maldivima. Ona je objavila trenutke sa plaže sa svojim naslednicima.

U jednom momentu je snimila ćerku Petru kako trčkara plažom, ali i slikala sina Bogdana kako igra košarku na terenu što je mnoge oduševilo.

Kasnije je objavila snimak na kom se igra u plićaku sa bebi ajkulama.

Jelisaveta je nedavno priznala da je ćerka Petra više povukla na nju, dok je sin Bogdan mirniji, prenosi Blic.

– Apsolutno. Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćemo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti – kazala je glumica za “Blic“, pa dodala:

– Pa nije ni suprug miran. (smeh) Ali videćemo još su mali da bih sada definitivno mogla da kažem na koga su povukli – kroz osmeh je poručila Orašanin.

Između ostalog, ona napominje da je u Bolonji sve vreme posvećena deci.

– Sve uspevam. Tamo sam okrenuta samo njima. Tako da sve vreme posvećujem samo njima. Super se snalazim.

Mislim da je stvar samo dobre ogranizacije. Ako sve unapred isplanirate uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da ja unapred sve isplaniram.

I kada su snimanja volim da se sve precizno dogovorimo zbog organizacije svih. Tako da meni iskreno to ne predstavlja problem.

Posebno zbog toga što ja već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo. Uživam u stalnim putovanjima. Stvarno važim za nekog ko voli da putuje. Uvek bila – zaključila je nedavno Jelisaveta za “Blic“.

Provaljene Sloboda i Jelisaveta, estetski hirurg otkrio kojim zahvatima glumice nisu odolele

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link