Magazin Poznati

Jelisaveta Orašanin dadilju plaća 2.000 evra, jedna stvar je strogo zabranjena

jelisaveta-orasanin
Foto: Instagram/Jelisaveta Orašanin Teodosić

Svetske, ali i neke domaće zvezde muku muče s dadiljama, ali ne i Jelisaveta Teodosić. O njenoj deci brine bebisiterka koju poznata glumica plaća čak 2.000 evra mesečno, javlja Kurir.

Jelisaveta i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, gledano sa strane, žive život na relaciji Beograd-Bolonja kao pravi holivudski džet-set, ali se prema svojim zaposlenima i posluzi odnose kao prema članovima svoje porodice.

Dadilju za svoju decu našli su preko preporuke, a jedino što je morala da potpiše, kako piše Kurir, bio je ugovor o tajnosti, kako bi se obezbedili da pojedinosti iz njihovog života ne procure u javnost.

Deca idu i u vrtić

Trenutno kod njih rade dve bebisiterke, a jedna od njih s njima živi 24 sata, dok druga dolazi kao ispomoć kad je porodica u Beogradu i Valjevu.

Nakon pauze zbog druge trudnoće glumica se nedavno vratila na scenu Beogradskog dramskog pozorišta premijerom komedije „Laž“.

U narednim mesecima njena baza će biti Beograd, gde snima i seriju „Drim-tim“, pa nije u mogućnosti da sama brine o svoje dvoje dece. Jelisaveta svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala sa svojom porodicom i bila samo majka.

Njena deca, kako je sama izjavila, čak idu u vrtić, kako bi se družila sa svojim vršnjacima.

– Meni je ipak porodica broj jedan i baza nam je Bolonja. Deca tamo idu u vrtić. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života apsolutno odgovara. Deca su mala, blizu je park… Sve nam je blizu.

Koncentrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je super pozicionirana, tako da, kad se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat-dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo – otkrila je glumica za Blic pre nego što se vratila u svoj rodni grad.

Glumica je otkrila da zna i da kuva:

– Sve spremam. Je l’ izgleda kao da ne znam da kuvam? (smeh) Imam decu, kako da ne kuvam? Svaki dan kuvam.

Ništa joj nije teško

Obaveze i organizacija oko porodice, kako je priznala, nisu joj pale teško.

– Mislim da je stvar samo dobre organizacije. Ako sve unapred isplanirate, uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da unapred sve isplaniram. I kad su snimanja, volim da se o svemu precizno dogovorimo zbog organizacije svih, tako da meni, iskreno, to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo – zaključila je glumica.

Joksimovići plaćali dadilje 1.000 evra

Glumice su poznate po tome što koriste pomoć dadilja, ali u medijima se najviše pisalo o bračnom paru Jovana i Željko Joksimović.

Oni imaju troje dece i, kao i Jelisaveta Teodosić, imali su angažovane dve žene koje su brinule o klincima. Mediji su tada pisali da su za to bile plaćene 1.000 evra. Cena vrtića je, podsetimo, oko 5.500 dinara, a usluga dadilja kreću se mesečno između 35.000 i 70.000 dinara.

Jelisaveta Orašanin uživa sa decom na Maldivima, snimak sina Bogdana oduševio sve

161 Shares
161 Shares
Share via
Copy link