Magazin

Ko je Karleuši sročio bot tekst o Rio Tintu kojim je razbesnela Srbiju?

jelena-karleusa
Foto: Instagram/Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša podigla je veliku prašinu objavom koja se juče našla na njenom profilu, a tiče se projekta Rio Tinto. Njeno mišljenje nije naišlo na odobravanje mnogih Srba, zbog čega su je i nazvali “Vučićevim botom”.

No, kako ljudi komentarišu – Karleuša objavu o jadaritu i „bot tekst“ nije napisala sama, već joj je isti sročio neko iz kompanije „Rio Tinto“.

Naime, u Karleušinoj objavi detaljno je opisano šta je to Jadarit, a njena objava nakon što ju je ona obrisala sa svog profila objavljena je na Instagram stranici Ekostraža.

Sve to izazvalo je buru reakcija, a građani tvrde da joj je tekst napisao neko iz kompanije koja preti da uništi kompletnu dolinu Jadra, piše Nova.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

„Prvi deo je potpuno identičan tekstu koji piše u Prirodnjačkom centru Svilajnac, iznad eksponata jadarita, ‘poklon Rio Tinta’. Tako da je jasno ko joj je sročio“, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

„Velika žena vegan, koja se bori za prirodu, životinje“, komentarišu ljudi.

Podsetimo, iako je pre samo par nedelja tvrdila da „ne pripada nijednoj političkoj strani“ i da njena odluka da učestvuje u novogodišnjem programu u organizaciji zamenika gradonačelnika Beograda nema političku pozadinu, tviteraši uveliko debatuju da li njena poslednja objava na Instagramu ukazuje na nešto drugo.

Pevačica je na pomenutoj društvenoj mreži objavila tri fotografije na kojima „debatuje“ o tome šta je pravi izbor za Srbiju kada je u pitanju projekat Rio Tinto.

Karleuša profi botuje za Rio Tinto, kao geodeziju da je završila, pa posle objave briše

OGLAS

6.3K Shares
6.3K Shares
Share via
Copy link