Magazin

Karleuša profi botuje za Rio Tinto, kao geodeziju da je završila, pa posle objave briše

karleusa-jelena
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica Bojana Novaković obratila se preko Instagrama pevačici Jeleni Karleuši nakon njenih objava o Rio Tintu.

Naime, Karleuša je na pomenutoj društvenoj mreži objavila tri fotografije na kojima „debatuje“ o tome šta je pravi izbor za Srbiju kada je u pitanju projekat Rio Tinto, a ovaj njen potez mnogi su okarakterisali kao „botovanje“.

– Jeco ja i dalje imam nadu za tebe. Daj mi 32 minuta tvog vremena da popričamo o Jadaritu, Jadru i preradi – napisala je Bojana i u svojoj objavi tagovala Karelušu.

„Oduvek sam znao da joj samo treba pogoditi cenu pa da preleti“, jedan je od komentara ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Novakovic (@bojnovak)

Inače, Kareluša je sve objave vezane za Rio Tinto i Jadaritu obrisala sa svog naloga. Mada su ostali printskrinovi koje Tviteraši nisu propustili:

– Nafta ili litijum? Šta više zagađuje? Šta više košta? Šta je budućnost? Planeta na velikoj prekretnici. Moje mišljenje je da Srbija treba da gleda samo svoj interes i interes naroda. A šta je to naš interes? Lova? Čiste reke? Ekonomska pozicija? Kosovo? Da sam ja Supermen, i da imam kriptonit, ja bih znala šta bih njim kupila i obezbedila svom narodu. Ali ja nisam Supermen, ja sam Karleuša Star – počela je svoje izlaganje Karleuša i dodala:

– Jadarit, dame i gospodo! Mineral pronađen 2004. godine u Srbiji! Ima ga samo u Srbiji i po sastavu je sličan kriptonitu, imaginarnom mineralu iz filma o Supermenu! Jbt, znala sam da mora da postoji neka caka, zašto smo ovako ludi!

Karleuša je potom ironično prokomentarisala odnos Srba prema ekologiji.

– Srpski narod je poznat po tome da nikada ne bi dozvolio zagađenje naše prelepe prirode. Naše reke nisu zagađene, natrpane otpadom, plastikom i deponijama, mi recikliramo, imamo kolektivnu svest o očuvanju biljnog i životinjskog sveta… Mi smo nebeski narod, supermeni na kriptonitu! Tačnije na jadaritu. mi smo Jadari – zaključila je pevačica a prenosi Nova.rs.

Bojana Novaković: Oni samo žele da napune džepove, povlađuju Evropi i ostanu na vlasti

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • E, moje luftike, stvarno ste dobro odabrali ime. Hajde za početak uklavirite razliku između geodezije i geologije, pa se vratite da pričamo o razlici između geoloških istraživanja i rudarstva, pa onda dalje…

2.8K Shares
2.8K Shares
Share via
Copy link