Magazin

Internet se ponovo uspalio zbog Jelene Đoković u farmericama i majici

Supruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković, gostovala je u emisiji TV Nova i svojim stajlingom po ko zna koji put izazvala lavinu komentara na internetu. Pored različitih komentara na Jeleninu odevnu kombinaciju, ovaj put se raspravljalo i o onome što je ispričala.

Jelena je poznata kao neko ko se već dugo svedeno oblači, te ne pridaje mnogo pažnje glamuroznim detaljima koji često karakterišu poznate ličnosti. Njen stil se mnogima dopada, a sada je o istom progovorila javno.

– Svako ima pravo da se iskaže. Ja sam toliko postala obično dosadna. Pronašla sam smisao u tome da pomažem na taj način prirodi. To je lepo. Ne kupujem više kao što sam kupovala. Nosim džins koji ima nekoliko godina, nosim jednu te istu majicu, volim da imam uvek istu frizuru, ne koristim šminku. Postala sam dosadna, ali sam sa ovakvim izborom doprinela nečemu. Nisam ja nužno u pravu, ja samo idem nekim svojim putem, ovo meni odgovara. Puna sam samopouzdanja, izgleda kao da sam ja skroz u pravu! (smeh) Ja tako pričam, ma… Volim sebe, sve tako pričam sa strašću nekom, ne znam. Verujte mi, ja prekosutra mogu da se predomislim. Mogu da kažem: “Ma, ne, ovo nije za mene”. Sve radim sto posto. I radim sto posto i da se predomislim – rekla je ona u emisiji “Među nama”, a preneo Blic.

“Da l’ je moguće da imaš milione, a ovako izgledaš?”, “ne dopada mi se kako izgleda”, samo su neke od poruka koje se mogu pronaći na internetu povodom njenog gostovanja.

Zar Jelena ne sme da ima uspomene, ružnu kosu i bananu u ruci dok ljubi Novaka?

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
669 Shares
669 Shares
Share via
Copy link