Horoskop Mesečni horoskop

Jarac, horoskop za maj 2017: mesec privlačnosti i pogrešne procene

Morate da osećate sigurno i zaštićeno u ljubavi kako bi mogli potpuno da uživate. 3. i 4. maja su vam zvezde naklonjene kada je ljubav u pitanju i bićete sigurni gde sve to vodi. Partner će se potruditi da vam pokaže da ste stvarno voljeni. Do 9. maja romantika će vas skroz obuzeti. Samo ćete zanimati jedno drugo.

jarac-horoskop-ljubavni

Slobodni Jarčevi mogu da se raduju 10. i 11. maju jer ćete tada blistati na sastancima. Penjete se sve više i privlačite mnogo ljudi. Od 13. maja ćete imati problema u komunikaciji, gledajte da uvek lično pričate sa osobom, kako ne bi došlo do nesporazuma. Samo budite jasni i blagi u komunikaciji.

Posao

U maju je vreme da ponovo pregledate svoje planove. Između 3. i 5. Maja je vreme da rizikujete. Od 9. do 12. maja morate naučiti kome da verujete jer je informacija pouzdana koliko i izvor. Kako se vaš izvor pokazao do sada. Ukoliko donesete dobru procenu sada, predupredićete mnoge probleme. 16. i 17. maj su dani kada treba da završite započeto.

jarac-horoskop-znak
pixabay.com ©

Imajte na umu da ne možete završiti knjigu ukoliko niste završili poglavlje. 24. Maj vam je srećan dan. Od 26. maja ne računajte na neke veće pomake, sve će teći polako i da bi uradili nešto, trebaće vam više vremena nego obično. Pripremite se na neke skrivene zadatke sledećeg meseca.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju sve će doći na svoje mesto ovog meseca. Ovog meseca ćete se odlično osećati, a i izgledati.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

87 Shares
Share via
Copy link